Eline sağlık çok zahmetli bir çalışma olmuş. Ben kaydır kaydır bitiremedim.. Luffyi sevmeyen bu mangayı nasıl bu kadar severek takip ediyor şaşıyorum one piece yan karakteriyle de destansı olsa da, ana odak her zaman Luffy
Bu aralar vaktim var, sonrasında bu kadar kapsamlı bir çalışma için vakit bulamayabilirim. Diğer karakterler gelene kadar kütüphanedeki karakterlere ufak düzenlemeler ve resim eklemeleri yapacağım, ama duyurusu olmayacak.Eline sağlık çok zahmetli bir çalışma olmuş. Ben kaydır kaydır bitiremedim.. Luffyi sevmeyen bu mangayı nasıl bu kadar severek takip ediyor şaşıyorum one piece yan karakteriyle de destansı olsa da, ana odak her zaman Luffy
Goku daha heyecanlıydı çünkü bazen kazanamıyordu 2 vs 1 ihtiyaç duyuyordu falan.Luffy Goku’nun laneti gibi birşey. :/Ana karakter torpilinden dolayı kendisine pek ısınamadım.
Fanlarını da hiç anlayamam, niye fanı olunur. Ila kazanacak, hiç heyecanı yok. Goku'nun çakması gibi duruyor.
Bu arada en çok bilgi içeren karakter Luffy sanırımBu aralar vaktim var, sonrasında bu kadar kapsamlı bir çalışma için vakit bulamayabilirim. Diğer karakterler gelene kadar kütüphanedeki karakterlere ufak düzenlemeler ve resim eklemeleri yapacağım, ama duyurusu olmayacak.
Evet, önceki Zoro'ydu.Bu arada en çok bilgi içeren karakter Luffy sanırım
Sevgiyle alakası yok, kaynakta ne yazıyorsa onu çevirdim.@Smoker
Ne yapmışsın sen ya. Roman yazmışsın. Eline sağlık vallahi gözlerim yaşardı. Luffy için bu kadar şey yazan adam onu kesinlikle seviyordur gözümde.