Olmaz gözyaşlarım masayı ıslatır sonra ayağım falan kayar düşerimMasaya çıkın tepin istersen
Gebeş güzel oldu çok bulandırma ortamı xDOlmaz gözyaşlarım masayı ıslatır sonra ayağım falan kayar düşerim
Olum bence fazla dillendirmeyin ben bu forumda zamanında yeşil kafalar mıydı ona benzer bişey dedim diye ban yedim la halbuki aslında zoroculuk anlamında söylemiştimGebeş güzel oldu çok bulandırma ortamı xD
Reis sen yorum yapan üyelere diyorsun biz burada sadece bir manga karakterine ve üstelik Luffy'nin g-5 modunu direkt okunduğu gibi yazıyoruz o kadar. Gebeş yani xDOlum bence fazla dillendirmeyin ben bu forumda zamanında yeşil kafalar mıydı ona benzer bişey dedim diye ban yedim la halbuki aslında zoroculuk anlamında söylemiştim
Marimoculuk suçsa fanı olmayın kardeşim sizde yeşil kafa demek saçı yeşil demek kötü bişey neydi yani.3 kılıçcılar desem göğüsünüzü gere gere dolaşırsınızReis sen yorum yapan üyelere diyorsun biz burada sadece bir manga karakterine ve üstelik Luffy'nin g-5 modunu direkt okunduğu gibi yazıyoruz o kadar. Gebeş yani xD
Hala hikaye anlatıyorsun ne yapacaz senle bilemiyorum bazen Timsah'a hak vermiyor değilimMarimoculuk suçsa fanı olmayın kardeşim sizde yeşil kafa demek saçı yeşil demek kötü bişey neydi yani.3 kılıçcılar desem göğüsünüzü gere gere dolaşırsınız
Sana boşuna spor konusunda çok takılıyorsun timsahla demiyorumHala hikaye anlatıyorsun ne yapacaz senle bilemiyorum bazen Timsah'a hak vermiyor değilim
@RedTeroR bu kadarını düşünerek bu lakabı taktıysa şapkamızı çıkarıp saygı duymak düşer bize adam bilim yapmış Vegapunk’tan iyi iş çıkarmış.G-5 = Ge Beş
Gebeş;
sıfat
Yani adam sağlam yakaladı nerden baksan haklı.
- 1.
ARGO
alık, aptal, bön, salak.
- 2.
HALK AĞZINDAN
bodur ve şişman (kimse).
Reis vallaha ben yazıldığı gibi okuyorum,g2(geiki) gibi sen nasıl okuyorsun ? xDGear G sini alıp 5 in Türkçe beşini ancak bizim insanımız yapar.Gear yerine vites demez çünkü öyle icap ediyor laf sokmak için.Sizin Vbeş demeniz lazım ama hakaret etmek için uymuyor değil mi