Hep @Lucky Luke olayları aman bir mesele olsa da bana laf atsa diye dolanıyor, nazı bana geçiyor ya ondan galiba xDUlen ben kendim dedim zaten gebeş diye bu uyanışa epey önceden zalımlar. Yakaladığı yok biz kendimiz verdik
Hep @Lucky Luke olayları aman bir mesele olsa da bana laf atsa diye dolanıyor, nazı bana geçiyor ya ondan galiba xDUlen ben kendim dedim zaten gebeş diye bu uyanışa epey önceden zalımlar. Yakaladığı yok biz kendimiz verdik
Tamam ya sensin xD senelerin luffy sine gebeş dedirtenler utansın...Ulen ben kendim dedim zaten gebeş diye bu uyanışa epey önceden zalımlar. Yakaladığı yok biz kendimiz verdik
Ulen ben kendim dedim zaten gebeş diye bu uyanışa epey önceden zalımlar. Yakaladığı yok biz kendimiz verdik
Yok yükselmedim isteyen istediğini söyler ben sadece anlamını merak etmiştim öğrendim.İnanılmaz ağlayışlar geliyor son dönem senden üzüyorsun beni xD her şeye bu kadar yükselme Lütfü fanları bile Gebeş diyor
Nereye hangi konuya baksam heryerde seni görüyorum benle ne alakası var olmadığın masa yokHep @Lucky Luke olayları aman bir mesele olsa da bana laf atsa diye dolanıyor, nazı bana geçiyor ya ondan galiba xD
Bundan sonra hedefi @carpe d. em'e çevir bak ben mesela bilmiyordum ama Gebeş bile bundan çıkmış.Nereye hangi konuya baksam heryerde seni görüyorum benle ne alakası var olmadığın masa yok
Merak etme yakında gebeşe engel gelir söyleyemezsiniz zatenBundan sonra hedefi @carpe d. em'e çevir bak ben mesela bilmiyordum ama Gebeş bile bundan çıkmış.
İçerde misin Carpe ?
Bastın mı şikayetiMerak etme yakında gebeşe engel gelir söyleyemezsiniz zaten
Ben şikayet etmem.He aynı hareketi başkası yapıp bişey olmuyorsa ben yaptığımda şikayet edilirsem orası ayrı o zaman kinlenirim şikayet ederimBastın mı şikayeti
Tamam ya sensin xD senelerin luffy sine gebeş dedirtenler utansın...
Herif gülüp zıplamaktan yumruk tutturamıyordu resmen ya biraz sinirlenmiş olabilirim Başkaları da demiştir gerçi de yapacak bir şey yok, durum resmen bu.
Zalım ya bilmezden geliyor daha bu bölüm konuştuk.Bundan sonra hedefi @carpe d. em'e çevir bak ben mesela bilmiyordum ama Gebeş bile bundan çıkmış.
İçerde misin Carpe ?