Değişim şart RediMasaya çık tepin istersen
Değişim şart RediMasaya çık tepin istersen
Reis biraz kendini güncellemen gerek xdDeğişim şart Redi
Lobideki tüm myk üyelerini mi kovayım la kaht-ı rical var cavitim o iş yaşReis biraz kendini güncellemen gerek xd
Aklıma Kurtlar Vadisi'nde Testere Necmi'nin sehem malını kurtarmak için malları Nasibim-1 gemisinden Şanslı S gemisine aktardığını öğrenen Kılıç'ın Necmi bu planı yapacak biri değil lafı geldi@RedTeroR bu kadarını düşünerek bu lakabı taktıysa şapkamızı çıkarıp saygı duymak düşer bize adam bilim yapmış Vegapunk’tan iyi iş çıkarmış.
Mw reis yine mi birini sırtından bıçakladı? Şaşırmadık.Aklıma Kurtlar Vadisi'nde Testere Necmi'nin sehem malını kurtarmak için malları Nasibim-1 gemisinden Şanslı S gemisine aktardığını öğrenen Kılıç'ın Necmi bu planı yapacak biri değil lafı aklıma geldi
Mevzu öyle değil la nasıl oraya bağladın ?Mw reis yine mi birini sırtından bıçakladı? Şaşırmadık.
Huyudur reisin, olmadığı ve devirmediği masa yokMevzu öyle değil la nasıl oraya bağladın ?
G denir ge denmez sonuç olarak.Gearın ge sini yani 2 harfini alıyorsan beşin neden ingilizcesini almıyorsun? Yani ordan g alam burdan beş koyam ee olmadı dur bide g nin yanına e koyayım çünkü okunduğu gibi yazılıyor ki laf atabileyim oluyorReis vallaha ben yazıldığı gibi okuyorum,g2(geiki) gibi sen nasıl okuyorsun ? xD
Alfabedeki G'yi nasıl okuyorsun merak ettim. Ben Gear'ın iki harfi ge diye değil de alfabe okunuşundan diye düşünmüştüm gebeş denmesini. Ha ne olur bitişik yazmazsın ge beş olur.G denir ge denmez sonuç olarak.Gearın ge sini yani 2 harfini alıyorsan beşin neden ingilizcesini almıyorsun? Yani ordan g alam burdan beş koyam ee olmadı dur bide g nin yanına e koyayım çünkü okunduğu gibi yazılıyor ki laf atabileyim oluyor