@Siyah Ateş Luffy değil, Nika, Joy boy haaaa bide güneş tanrısı :S:AddfSen de haklısın. Bana göre sorun bu konuda fazla uzatılmış olması zaten. Luffy öldü, Luffy öldü sürekli aynı yorumlar.
@Siyah Ateş Luffy değil, Nika, Joy boy haaaa bide güneş tanrısı :S:AddfSen de haklısın. Bana göre sorun bu konuda fazla uzatılmış olması zaten. Luffy öldü, Luffy öldü sürekli aynı yorumlar.
Onda patlayacaklar maalesef. :/ Yolları doğru, ama taktikleri yanlış.@Siyah Ateş Luffy değil, Nika, Joy boy haaaa bide güneş tanrısı :S:Addf
Ateş'in argümentosu hazır zaten şimdiden, ''bize öyle tanıttı öyle görünüyor.''Onda patlayacaklar maalesef. :/ Yolları doğru, ama taktikleri yanlış.
Ben kendi fikrimi yazayım. Luffy G5 = Luffy. Bence de o sohbet çok uzadı, serinin dengesiyle ilgili farklı bir düşüncem var ama konuya dahil değil. Enma olayını sevmesem de çok takılmamıştım bu arada onu da fanlığa yoralım. .dSen de haklısın. Bana göre sorun bu konuda fazla uzatılmış olması zaten. Luffy öldü, Luffy öldü sürekli aynı yorumlar.
Ortada patlamalık bir durum yok, şunu her zaman söylüyorum. Oda hiç bir zaman Luffy öldü demeyecek. Onun için bu konuda patlayacak demeleriniz anlamsız, kabul ettiğim bir durum ancak bu Luffy'nin öldüğü gerçeğini değiştirmez. Olanlar gayet açık, Luffy bile ben ölmüştüm diyor yani bunu görmezden gelmek anlamsız.@Siyah Ateş Luffy değil, Nika, Joy boy haaaa bide güneş tanrısı :S:Addf
O biraz ''Düşmanımın düşmanı dostumdur.'' dan dolayı öyle.Zorocu fandaşların Luffy sevmesi lazım. Sanjiciler, Luffy fanları ile beraber yürüyorlar çözmüşler işi.