Kimin dediğini tahmin edebiliyorum.Luffy'i Kaido'nun mideden çıkararak Kaido'yu kurtardı diyorlardı en son Lütfücüler.
Kimin dediğini tahmin edebiliyorum.Luffy'i Kaido'nun mideden çıkararak Kaido'yu kurtardı diyorlardı en son Lütfücüler.
Ben getirmedim ben sadece beylikten devlet haline getirilmesini sağladım.@Millennium Wizard ı unuttun.
Üzülerek kabul etmeliyim ki adamlar haklıymış en son Kaido'nun midesinde çuf çuf trencilik oynayan bir hale büründü Nika.Kaido'nun verilmiş sadakası varmış 5 vs 2 olurken yapılsa içinden geçebilirlerdi.Luffy'i Kaido'nun mideden çıkararak Kaido'yu kurtardı diyorlardı en son Lütfücüler.
Kaptanını koruyamayan sağ kol olarak tarihe geçti vasıfsız Zoro5 kere kurtarmıştı az kurtarmış eksi yazar Zoro'ya
Öyle kaptanın ben neyseKaptanını koruyamayan sağ kol olarak tarihe geçti vasıfsız Zoro
Düzelttim.
Mewtwo sen Zoro fanı değilsin yeme şimdi bizi, @RedTeroR iki gün sonra Mewtwo kılıçları elinden alsan yüz üstü düşer diye sallar dikkat edin.Düzelttim.
Ya bi dur Luffy'ye sallayan taraf Sanji'ye sallamaya başlar yoksa.Bir taraf Luffy'ye diğer taraf Zoro'ya sallıyor yine.
Sanji'ye sallayan yok @Jacques böyle okuyor konuyu.Ya bi dur Luffy'ye sallayan taraf Sanji'ye sallamaya başlar yoksa.