Asla şanşi yi SS e yazdım la ben Maksat sana takılmaktı niyeyse buralara getirdiniz aaaaaa ayıB...Adam Rhaman31'miş. Reise saygı. Sanji bu serinin en çöp karakteridir.
Asla şanşi yi SS e yazdım la ben Maksat sana takılmaktı niyeyse buralara getirdiniz aaaaaa ayıB...Adam Rhaman31'miş. Reise saygı. Sanji bu serinin en çöp karakteridir.
Şunu şakasına yazdıysa bilemem ama listesi buysa sizin fan grubundan değil mi ya. .dAdam Rhaman31'miş. Reise saygı. Sanji bu serinin en çöp karakteridir.
Sende üzdünpüh kullandığın emojiye lanet gidiyom ben ya
Bileydim sen olduğunu hiç efelenir miydimAsla şanşi yi SS e yazdım la ben Maksat sana takılmaktı niyeyse buralara getirdiniz aaaaaa ayıB...
''Ağam bizimle eğlenirrrr'' gibi olduŞunu şakasına yazdıysa bilemem ama listesi buysa sizin fan grubundan değil mi ya. .d
Gerçek bu bu arada flood yaptım baya ama olsun...Şunu şakasına yazdıysa bilemem ama listesi buysa sizin fan grubundan değil mi ya. .d
Şuan her şey olabilir.@Jacques Bence Sesshomaru bizim karakter de karizma siz hayırdır diye olaya girdi, olay başka yere gitti.
@Jacques Bence Sesshomaru bizim karakter de karizma siz hayırdır diye olaya girdi, olay başka yere gitti.
Zoro karizma değil kasıntı.Şuan her şey olabilir.
Senin Zoro sevmediğini biliyorum ya. .dZoro karizma değil kasıntı.
Sanji üstünde kadın etkisi yoksa karizma.
Luffy, Odanın sündürmelerinden kalan zamanda hep karizma.
Brook karizma, karizma da Brooktur.
Seviyor sevmiyordan ziyade benim için önemsiz ya da belki az önemli bir detay işte ya. Üç kılıç da son derece itici geliyor. Aslında iki kılıçlı olsa ve başka bir özelliğiyle hususi bir nitelik verilse ve sürekli kabız seviyesinde kasıntı olmasa, mütemadiyen saçmalamasa falan belki biraz farklı bir yeri olabilirdi.Senin Zoro sevmediğini biliyorum ya. .d