Çok severiz de her şeyiyle de orijinal demeyelim yine deAnime/Manga tarihinin en iyi yazılmış ana karakteridir. Her şeyiyle orjinal. Çekemeyenin çok reyiz. OP haterları sana sarıyor.
Sen itaati karıştırdın herhalde. Bak burada kılıca tapan birini görecen. Diğer iki kılıcı unuttu.Luffy: Bu denizlerde ki en özgür kişi olmak istiyorum.
Nika:
Eğer Luffy den Nika'yı çıkarırsanız... geriye Wano da ölen bir korsan kalıyor...
Dövüşe yine üç kılıçla devam etti ama yine de sen bilirsin Alpa'cığım.Sen itaati karıştırdın herhalde. Bak burada kılıca tapan birini görecen. Diğer iki kılıcı unuttu.
Sen itaati karıştırdın herhalde. Bak burada kılıca tapan birini görecen. Diğer iki kılıcı unuttu.
Luffy, Bu denizlerde ki en özgür kişi olmak istiyorum demiyor, onu diyen de Nika, Luffy isimli çocuk meyveyi yediği anda Nikanın karakterine büründü, Luffy isimli çocuğun belki de hayali falan yoktuLuffy: Bu denizlerde ki en özgür kişi olmak istiyorum.
Nika:
Eğer Luffy den Nika'yı çıkarırsanız... geriye Wano da ölen bir korsan kalıyor...