O daha kesinleşmedi.Joy Boy fanıyım ben de, ben de kandırıldım.
O daha kesinleşmedi.Joy Boy fanıyım ben de, ben de kandırıldım.
Böyle bir şey olsa adam üzüntüden rahat bir 10 kilo kas kaybedecekO daha kesinleşmedi.
Yok söylemiş böyle bir cümle kurmuş malesef, ya bunu daha sonra editörleri ile konuşup değiştirdi, ya da en başından beri aklında böyle bir şey vardı ama SBS'de böyle bir şey saçmalayarak meyve hakkında beklentiye girecek olan fanları ters köşe yapmış.Oda Luffy'inin meyvesi hakkında lastiği seviyorum, sıradan meyveyle kazanacak gibi laflar ederse millet tabii tepki gösterecek.
Böyle bir konuşma yapmadıysa Oda lütfen söyle, yanlış biliyorsam mesajımı silerim.
Böyle bir şey olsa adam üzüntüden rahat bir 10 kilo kas kaybedecek
Ilımlı Luffy'ci misin la yoksa sen?Ben sadece kendi fikrimdekilere ''like'' atmıyorum genç arkadaş
Hakaret kabul ederim hem luffy diye biri var mı yok mu bir belli olsun ondan sonra konuş bence xDIlımlı Luffy'ci misin la yoksa sen?
Luffy yoksa OP da yok demektir zindan fukarası reddi.Hakaret kabul ederim hem luffy diye biri var mı yok mu bir belli olsun ondan sonra konuş bence xD
Tamam da reyiz… eğer meyvesi olmasaydı Luffy şu an ölmüştü…Tepkiler doğru değil. Çünkü adamın dedesi ve babası belli. Şu anda yapılan eleştiriler çok yersiz. Luffy meyve olmadan da efsane olurdu ama şimdi olmazdı otuzunda olurdu, kırkında olurdu ama olurdu. Meyvesi olmadığı için daha fazla emek ve daha fazla çalışmayla Luffy yine efsane olurdu. Bak Koby'nin geldiği durum ortada, bak Zoro'nun geldiği durum ortada. Luffy yine efsane olurdu. Zoro ve Koby bile bu kadar geliştiyse Luffy hayli hayli bunlardan fazla gelişim yine gösterirdi.
Meyvesi efsane diye eleştirilmesi çok bana makul gelmiyor. Meyve güçleri olmadan da bu seride efsane olan isimler var. Roger, Garp ve Rayleigh mesela.
Haki'si meyvesinden gelmiyor sonuçta Luffy'nin çok sağlam Haki'si var.
Luffy olmasaydı Zoro da Helmeppo'nun elinde ölmüştü.Tamam da reyiz… eğer meyvesi olmasaydı Luffy şu an ölmüştü…