Resmiyette Kaido kazandı. Şuan yenilse bile, Tanrı'ya karşı mağlubiyet almış olacak reis.
Resmiyette çoğu dövüşü Luffy kaybetti zaten. Hakkıyla kazandığı çok az dövüş var.
Resmiyette Kaido kazandı. Şuan yenilse bile, Tanrı'ya karşı mağlubiyet almış olacak reis.
Tepkiler doğru değil. Çünkü adamın dedesi ve babası belli. Şu anda yapılan eleştiriler çok yersiz. Luffy meyve olmadan da efsane olurdu ama şimdi olmazdı otuzunda olurdu, kırkında olurdu ama olurdu. Meyvesi olmadığı için daha fazla emek ve daha fazla çalışmayla Luffy yine efsane olurdu. Bak Koby'nin geldiği durum ortada, bak Zoro'nun geldiği durum ortada. Luffy yine efsane olurdu. Zoro ve Koby bile bu kadar geliştiyse Luffy hayli hayli bunlardan fazla gelişim yine gösterirdi.Tamam da bunu başaracak adam olması bile onunla ilgili değil ki... daha doğmadan müjdelenmiş biri Luffy zaten. He Hadi bunu tamam dersin... zaten ana karakterdi dersin ama adam şimdi bambaşka bir şey oldu... Güneş Tanrısı oldu. Bunun neresi fazla dramatize reyiz...? bence eleştiriler ve tepkiler gayet yerinde ve doğru...
Kusacak kadar ne söyledik Montana? Finalde daha büyük güçler göreceğimiz bariz değil mi?
Bu konuda şüphe mi vardı? Babası en büyük devrimci, dedesi Garp, D. soyundan geliyor, her önüne gelen övüyor, tayfası özel, her şeyin sesini duyuyor ve daha fazlası.Meyve 7 yaşındaki çocuğu seçiyorsa, Luffy doğuştan şanlı oluyor yalnız.
Belki de meyve kişiliğinden dolayı Luffy'yi seçmiştir.Meyve 7 yaşındaki çocuğu seçiyorsa, Luffy doğuştan şanlı oluyor yalnız.
Bu konuda şüphe mi vardı? Babası en büyük devrimci, dedesi Garp, D. soyundan geliyor, her önüne gelen övüyor, tayfası özel, her şeyin sesini duyuyor ve daha fazlası.
Belki de meyve kişiliğinden dolayı Luffy'yi seçmiştir.
Ben de olmasın, sıradan bir meyveyle zirveye otursun isterdim ama olmadı. Şaşırdın mı dersen hiç şaşırmadım.Daha fazlası olmasın diyorduk. Mesela Zoro herhangi bir soylu aileden gelmesin. Her şey o kadar özel ki, insanın okuyası gelmiyor. Bombacı mülayim gibi yazı tura oyununda dik getirecek parayı.
Lan daha yeni sildik yerler kurumamıştı bile. :S
Meyvesi efsane diye eleştirilmesi çok bana makul gelmiyor. Meyve güçleri olmadan da bu seride efsane olan isimler var. Roger, Garp ve Rayleigh mesela.