Gomu gomu yazan baskılı tişörtü alanların gözleri yaşlı. Kazıklandılar. :dd.dŞeytan Meyvesi
Adı: Mitolojik Zoan Meyvesi Hito Hoto No Mi Nika
Anlamı: Günş Tanrısı
Türü: Mitolojik Zoan
Artık Gomu Gomu yoh unutun
Gomu gomu yazan baskılı tişörtü alanların gözleri yaşlı. Kazıklandılar. :dd.dŞeytan Meyvesi
Adı: Mitolojik Zoan Meyvesi Hito Hoto No Mi Nika
Anlamı: Günş Tanrısı
Türü: Mitolojik Zoan
Artık Gomu Gomu yoh unutun
İntikam vakti.Kusacak kadar ne söyledik Montana? Finalde daha büyük güçler göreceğimiz bariz değil mi?
Bu konuda şüphe mi vardı? Babası en büyük devrimci, dedesi Garp, D. soyundan geliyor, her önüne gelen övüyor, tayfası özel, her şeyin sesini duyuyor ve daha fazlası.
@Montana sen niye like atıyorsun? Sen fan değilsin ki.Fanları olarak Oda tarafından aldatıldık.
Katıldım işte, aldatıldınız.@Montana sen niye like atıyorsun? Sen fan değilsin ki.
Sadece fanlar katılabilir. Herkes duygularımızı anlayamaz...Katıldım işte, aldatıldınız.
Joy Boy fanıyım ben de, ben de kandırıldım.Sadece fanlar katılabilir. Herkes duygularımızı anlayamaz...
Bu bölüm hurdacı tekrar rezil olmasın diye uyanış açtı çocuk. Hiç yaranılmıyorİntikam vakti.
Ben sadece kendi fikrimdekilere ''like'' atmıyorum genç arkadaşPeki ya asıl "Yıllarca müthiş bir şekilde işlenmiş ve emek harcanmış Luffy gibi bir karaktere Oda ihanet etti..." diye devam eden bir mesaja like atan @RedTeroR gafiline ne demeli?