Ne flood yaptın be kardeşim alt üyeliğinle, yeter daValla şaşıracaksın biliyorum ama @RedTeroR kod isimli red the error gardaşımın bana hak verdiği tek konu olabilir bu.
Ne flood yaptın be kardeşim alt üyeliğinle, yeter daValla şaşıracaksın biliyorum ama @RedTeroR kod isimli red the error gardaşımın bana hak verdiği tek konu olabilir bu.
Kendimle iyi polis kötü polis oynayıp kendimi daha da haklı çıkarıyor olmam suç mu arkadaş?Ne flood yaptın be kardeşim alt üyeliğinle, yeter da
Orada bir karışıklık olmuş ama iyi çocuk iyi polis anı yaşayan olmamalıydı.Kendimle iyi polis kötü polis oynayıp kendimi daha da haklı çıkarıyor olmam suç mu arkadaş?
Son 15 sayfasını da iki tane(?) kişi karşılık konuşmayla geçirmişKoskoca ana karakter 100 sayfası zor var bu bir dramdır.
Orada bir karışıklık olmuş ama iyi çocuk iyi polis anı yaşayan olmamalıydı.
İnsanlar Luffy'yi bölüm konularında konuşuyor, on yılda bir icraat yaptığı için mecburen kılına tüyüne kadar tartışılan karakterlerle kıyaslamayınız lütfen. Diğer söylediğine de gelirsek... Düzgün argüman bulamadım ama haksızsın sadece.Koskoca ana karakter 100 sayfası zor var bu bir dramdır.
Orada bir karışıklık olmuş ama iyi çocuk iyi polis anı yaşayan olmamalıydı.
E var ki yetkimiz yapıyoruz arkadaş. Sen de yap yapabiliyorsan.Son 15 sayfasını da iki tane(?) kişi karşılık konuşmayla geçirmiş
Şans değil, yetenek derler buna yetenek. Law Bepo gibilerini tayfaya doldururken Luffy ilmek ilmek ördü tayfasını ne şansı?Manga tarihinin en şanslı insanı. Babası Devrimcilerin lideri. Dedesi Denizcilerin kahramanı. Hadi bunlar neyse, tanıştığı insanlara baksanıza. Zoro, muhtemelen bunun da soylu bir geçmişi var. Nami, yıllarca harita çalıştırılmış birisi. Sanji, babası Germa 66'nın lideri. Vegapunk ile arkadaşlar ve Yonko ile aynı masaya oturabiliyorlar. Usopp, babası Shanks'ın nişancısı. Chopper, en sağlam doktorlardan ders almış birisi. Robin, antik dili okuyabildiğini bildiğimiz tek Oharalı sanırım. Franky, kendisini yetiştiren adam KK için gemi yapmış. Yahu tayfa tayfa değil, efsane Milan kadrosu. Bu şansın onda birine sahip başka bir karakter yok seride. Belki Buggy.