Çifte standart.Saçmalığına değil de gelinen nokta üzdü.Ne cüretle hocasına karşı vs açılıyor bugünleri de mi görecektik diye düşündüm. :/
Çünkü yazmaya gerek yok sonucu herkes biliyor.
Çifte standart.Saçmalığına değil de gelinen nokta üzdü.Ne cüretle hocasına karşı vs açılıyor bugünleri de mi görecektik diye düşündüm. :/
Çünkü yazmaya gerek yok sonucu herkes biliyor.
Öyle ve bir yonkoda mutlaka çıkması lazım diye düşünüyorum. Shankste vardır.zaten banko olsalar aday demezdim. Varsa bunların arasından çıkacaktır, D ler, goroseiler en büyük adaylar shanksla beraber.
E abi bu çocuk korsanlar kralı olacak. Yerinde saymayacak ki. Teach'e 15 kişi adam toplayıp dalmayacak sonuçta. Kendisi güçlendikçe çıtayı daha yukarılara taşıyanlar olacaktır.Sonunda bu da oldu. Yakında Luffy vs Shanks de gelir...
Şuan Luffy amiral ayarı vardır bence.Bu vs'de Luffy'den ziyade Rayleigh'e ve amirallere odaklanmak lazım. Yaşlı Reyli'nin Kizaru ile denk olduğunu düşünüyor musunuz? Evet ise konunun galibi net Reyli olur. Yok değilse Luffy'nin şansı vardır.
Yok sadece hocasına karşı konu görmek içimi cızlattı.Luffy'i adam edip bu günlere getiren Rayleigh.Ama şu aşamada Shanks için vs konusu açılsa ona saçma derim.E abi bu çocuk korsanlar kralı olacak. Yerinde saymayacak ki. Teach'e 15 kişi adam toplayıp dalmayacak sonuçta. Kendisi güçlendikçe çıtayı daha yukarılara taşıyanlar olacaktır.
Rayleigh'e gelince, Rayleigh'in şuanki hali amiral ayarı olabilir aşağı yukarı. Şuanda da Luffy'nin amiral ayarında olması çok abartılı bir düşünce değil bence. Kendi adıma sorun Rayleigh amiral ayarı mı yoksa daha mı güçlü burada kitleniyor.
Evet o çok saçma olur.
Semi çok iyi anlıyorum. Neredeeeen nereyeeee.Yok sadece hocasına karşı konu görmek içimi cızlattı
İkisinin de eksisi zaman olur. Rayleigh çabuk yorulurken Luffy'nin de hakisi bitiyor. Luffy Haki süresini artıramazsa temel dövüşte Rayleigh kazanmaz mı? Luffy saatlerce dövüşebilecek durumdaysa alabilir elbette.Tamam da Luffy'nin de artısı var kağıt üzerinde Ray'e kıyasla bir hayli fazla hemde.Luffy'nin Ray kadar silahlanma bilmesine gerek yok zaten.Adamda meyvenin getirdiği g teknikleri var.Bu adamların hakileri denk olduğunda arada uçurum olur zaten.Ki Luffy'nin k.hakisi kağıt üstünde Ray'den aşağı kalır değil.B.hakide şu an bile Ray kadar iyi değildir muhtemelen ama.
MF'de gözlem şovu yapan Amirallerde yok mudur geleceği görmece?Gorosei, im sama, fuji, shanks, Dragon, Rayleigh, beckmann, zoro ve mihawk benim adaylarım.
Tamam da Luffy'nin g4üyle beraber yaşlı Ray'in fişini çekemeyeceğinin garantisi yok.Kaido karşısında görüyoruz herifi.Ray'in prime hali Kaido eder mi sorgulanırken yaşlı hali dayanamaz öyle ataklara.Luffy'nin g4süz çöp olmadığı durum da var artık.Herif base haliyle Kaido'nun Bagua'yı tam yemiyor.G4lü düşün hızını diyorum o k.hakiyle.İkisinin de eksisi zaman olur. Rayleigh çabuk yorulurken Luffy'nin de hakisi bitiyor. Luffy Haki süresini artıramazsa temel dövüşte Rayleigh kazanmaz mı? Luffy saatlerce dövüşebilecek durumdaysa alabilir elbette.
Luffy'in amiral seviyesi birinden, üstüne kendi ustasından güçsüz olduğunu düşünmek için Zoro'cu olmak şart galiba, aksi olamaz çünkü. İyiymişZoro fanları Rayleigh'e abanır şimdi.