Sadece Kata görmüyor zaten.Dünyadaki en güçlü insanlar arasında az da olsa geleceği gören kişiler var deniyor Ray tarafından.En az 5,6 isimde çıkar bu geleceği görebilme.Shanks'ta ben de bekliyorum.Logia amirallerinde de çıkabilir.En iyi gözlem şahsi beklentim Shanks'ta çıkar.Seri sonunda ise Sanji olur diyorum.Bm ve Kaido'da olsa zaten yenilmez olurlar.Onların yeterince özelliği var.
Shanks'da ciddi ciddi bekliyorum,Ray'de de hala olma ihtimali var bence,Luffy'e göstermemiş olabilir.
Bir Kata geleceği görmüyordur herhalde koskoca evrende.
E tabii bu benim görüşüm sen belki beklemiyorsundur.
nasıl bir detaylandırma önerirsin? Luffy ve Ray'i herkes biliyor. Uzun yazıların okunmama eğilimi de yüksek. Ben sadece dikkat çekmek istediğim noktayı belirttim ki okunsun diye.Şu an alamayacak olsa da arc sonu zortlatır. Konuyu biraz detaylandırsaydın keşke, çok yalın olmuş böyle
En iyi gözlem Mihawk'tır arkadaşSadece Kata görmüyor zaten.Dünyadaki en güçlü insanlar arasında az da olsa geleceği gören kişiler var deniyor Ray tarafından.En az 5,6 isimde çıkar bu geleceği görebilme.Shanks'ta ben de bekliyorum.Logia amirallerinde de çıkabilir.En iyi gözlem şahsi beklentim Shanks'ta çıkar.Seri sonunda ise Sanji olur diyorum.
Lakaptan dolayı gidiyorsak en iyi silahlanma da Ray'de evrende açık araEn iyi gözlem Mihawk'tır arkadaş
Gorosei, im sama, fuji, shanks, Dragon, Rayleigh, beckmann, zoro ve mihawk benim adaylarım.Geleceği görme tahminimce Shanks, Mihawk ve Fujide olabilir. Çokta fazla abartmaz oda bu durumu. İleri düzey haki teknikleri çok az kişide mevcut.
Ray'de olsa sırıtmaz. Ama olsa neden Luffy'e göstermesin? O da var.Bm ve Kaido'da olsa zaten yenilmez olurlar.Onların yeterince özelliği var.
Shanks'da ciddi ciddi bekliyorum,Ray'de de hala olma ihtimali var bence,Luffy'e göstermemiş olabilir.
Bir Kata geleceği görmüyordur herhalde koskoca evrende.
E tabii bu benim görüşüm sen belki beklemiyorsundur.