Bu sahne mangada yok diye biliyorum.Daha çoook yolu var.
Bu sahne mangada yok diye biliyorum.Daha çoook yolu var.
Bu filler.Hadi onu geç Rayleigh g4ün ilk zamanlarında yapıyor bunu canon kabul etsek de.Kata bu g4ten daha güçlü g4ü dövdü.P.up öncesi.Boundman dövebilmek büyük bir şey değildi haki güçlendirmelerinden önce.Daha çoook yolu var.
Zoro vursa Kaido'ya tek atabilir miydi diye konu açıldı ona bir şey yazmıyon.Sonunda bu da oldu. Yakında Luffy vs Shanks de gelir...
Evet.Bu sahne mangada yok diye biliyorum.
Ray amiral karşısında zorlanırken, luffy yonkou indirecek sence saçma mı konu ?Sonunda bu da oldu. Yakında Luffy vs Shanks de gelir...
Yarısında banko yoktur. Güçle alakalı bir durum değil benceGorosei, im sama, fuji, shanks, Dragon, Rayleigh, beckmann, zoro ve mihawk benim adaylarım.
Eeee elbafın main bossu o zatenSonunda bu da oldu. Yakında Luffy vs Shanks de gelir...
zaten banko olsalar aday demezdim. Varsa bunların arasından çıkacaktır, D ler, goroseiler en büyük adaylar shanksla beraber.Yarısında banko yoktur. Güçle alakalı bir durum değil bence
Saçmalığına değil de gelinen nokta üzdü.Ne cüretle hocasına karşı vs açılıyor bugünleri de mi görecektik diye düşündüm. :/Ray amiral karşısında zorlanırken, luffy yonkou indirecek sence saçma mı konu ?
Çünkü yazmaya gerek yok sonucu herkes biliyor.Zoro vursa Kaido'ya tek atabilir miydi diye konu açıldı ona bir şey yazmıyon.