Kata darbe yedi de Luffy'ye masaj mı yapıldı bu süre boyunca?
Mangaka başa baş bir vs çizmiş ve kazanan Luffy demiş. Öyle ki şartlar bire bir eşit olsun diye Luffy'nin yediği mızrağı rakibine de yedirtmiş. 2+2=4 kadar net olan bir mevzuya bu kadar farklı bakış açısının gelmesini garip bulmadım desem yalan olur.
Kata'nın kendi ağzından duyduğumuz "Seni artık kendimden aşağıda görmüyorum." demesi, yenilip yığılması falan hiç uğruna çizilmiş galiba.
Kaçıncıya aynı şeyi yazıyorum bilmiyorum artık. Aynı güçte değiller demiyorum. Dövüş bitmeden luffy tükenir diyorum. Luffy'nin almış olduğu yaranın önemi yok çünkü hakisinin bitmesiyle yıkılır dedim zaten. Boşuna mı "2-3 saatlik ekstra snake man" yazdım?
İkisi de çok yaralıydı. Doğal olarak yıkılmalarıyla bitti dövüş. Sağlıklı başlasalar sadece luffy kata'yı indiremez demiyorum katakuri de luffy'i indiremez. İkisi de 4-5 saat yıkılmayacak kadar dayanıklılar. Ama luffy'nin zaman sınırı var.
Luffy'nin 2-3 kere mola verdiği, bound man'la 3 kere beleşe vurduğu dövüşün bire bir şartlarda olduğunu iddaa edip 2+2=4 demen de ilginç bi yaklaşım.
Asıl dövüş mızrak sahnesinden sonra başladı ve orda nerdeyse aynı durumdaydılar bunun farkındayım. Ama bu dövüşe bakarak luffy kata'yı geçti dersen o zaman ona katılmam. Çünkü ikisi de aynı şartlarda olsalar bile ikisinin de canı diplerde olduğu için dövüş birinin yıkılmasıyla bitebildi.
Adam seni kendimden aşağı görmüyorum derken biz artık eşitiz anlamında demiyor. Saatlerdir kendisine 1 kere vuramayan çocuğa bi mızrağı görüp flampe yüzünden kaçamadı diye neden desin böyle birşey? Luffy'nin kenbunshoku seviyesini görünce sürekli söylediği "bana karşı şansın %0. Aramızda lig farkı var" lafını geri aldı adam. Luffy'nin artık kendisine vurabileceğini fark etti. Onu söyledikten sonra da luffy'i domine etmeye devam etti.
Luffy vs kata'yı daha da uzatacaksak sonraki cevabını gen tartışmaya atıp alıntılarsan daha iyi olur.