Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Monkey D. Luffy vs. Shiryu

Kim Kazanır?

  • Luffy

    Kullanılan: 99 73.9%
  • Shiliew

    Kullanılan: 35 26.1%

  • Kullanılan toplam oy
    134
Mangaka Teach'in tayfası için çok güçlüler demişti. Sağ kollar içerisinde Shiliew'in daha ayrı bir konumu olabilir yani. Bu durumda dövüş nasıl sonlanır bilemiyorum. Luffy biraz da b.haki kasmış olsaydı gözüm kapalı Luffy derdim ama şimdilik muallakta benim için.

Şimdilik katakuri bu adamdan üstündür diyorum. Magellan ace'i yendiği bilinen blackbeard tayfasını shiliew'a bıraktıysa shiliew en kötü ihtimalle ikinci komutan seviyesidir. Meyve yediyse katakuri seviyesine gelmiş olabilir.

Yine de luffy kazanamaz. Kata'yı doğru düzgün indiremedi.
Luffy, Kata'nın seviyesine dövüşün sonlarına doğru yetişebildi. Dövüşün başından itibaren o seviyede olsaydı daha da net bir galibiyet alabilirdi. Ana tema; Luffy'nin bu adama denk bir seviyeye gelmiş olmasıdır.
 
Luffy Katakuri'yi yendi diye Luffy > Katakuri olmadı. Kurgu kurbanı oldu Katakuri hepsi bu. Hala Katakuri üstün Luffy'den. Hiç öyle adil bir savaş geçmedi baya Kardeşini döven Abi gibi dövdü Luffy'i Katakuri. Savaşmayı öğretti. Ki Luffy > Katakuri olsa dahi Shiryuu alır.
 
Luffy şu an en az Katakuri seviyesinde. Savaşın başlarında Katakuri öndeydi ama Luffy gelişti ve rakibini aştı en az dengi oldu. Katakuri'nin en güçlü sağ kol olma ihtimalinin de olduğunu düşünüyorum. Katakuri en güçlü olmasa bile sağ kollar arasında çok fazla fark olduğunu da düşünmüyorum. Luffy sağ kol seviyesinde olsa bile potansiyel olarak daha ileride olan biri olduğu için Shiryu'ya karşı Katakuri'de olduğundan daha az zorlanır.

Luffy çok fena döver Shiryu'yu. Shiryu vurdu mu kol alırmış.:D Katakuri vurdumu bağırsak alıyor kafa koparıyor. Koldan bahsediyorlar.:D
 
@Raiden

Luffy snake man açtığı zaman kata seviyesinde dövüşebilse de kata'yı indirecek seviyede değil daha. sıfır hasarla başlasalar luffy'nin gear 4 süresinin katakuriye yeteceğini hiç sanmıyorum.

Shiliew'ı da aynı sebeple yenemez diyorum.
 
@Raiden

Luffy snake man açtığı zaman kata seviyesinde dövüşebilse de kata'yı indirecek seviyede değil daha. sıfır hasarla başlasalar luffy'nin gear 4 süresinin katakuriye yeteceğini hiç sanmıyorum.

Shiliew'ı da aynı sebeple yenemez diyorum.
Kardeş Luffy indirdi zaten, bu işin seviyesi mi kalmış? :/
 
Luffy bundan sonraki savaşlarında karşısındakiyle arasında çok fark yoksa kendini aşar ve yener zaten.Ki bana göre Shiliew Kata'dan güçlü değildir.Luffy ağzına vurur.
 
Elinin tersiyle sumsuğu koduğu gibi shiryuyu impel downa yollar luffy. Ayık olsunlar zehahalar. Shiryu bence bb shanksı devirirken mivhawkı yenip zoronun son bosu olcak kişidir. Bam bam bam Zoro reis biçicek onu luffy üfler.
(Zehahayı severim ama lütfünün tek rakibi zehahah dır)
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık