Yani G4'ü çoktan açtı diyosunBu Katakuri G4 yapamaz diyenlere şaşırıyorum. He evet adam G2 gücü ile yonkou 1 numarası olmuş.
Mantık olarak öyle olması gerekYani G4'ü çoktan açtı diyosun
Bence de amiraller alir yani o 5 li de efsane gucluGeride ki üçlü BM, Kaido, Shanks, bizde kimler var Garp, Sengoku, Kizaru, Aokiji, Akainu.
Akainu, Aokiji, Kizaru, Garp, Sengoku vs Shanks, BM, Kaido. Yonkou kavramı ortadan silinir. Tozları bile kalmaz.
G4 yapamazdan kasıt şu arkadaşım; Şimdi Luffy'nin G4 tekniği lastiğin esnekliği ve hakinin sertliği ile işliyor. Katakurinin meyvesi lastik gibi elastik değil. O yüzden Luffy'nin kullandığı G4'ü taklit edemez. Ha kendisi bi teknik oluşturur adını G4 koyar öyle olur.Bu Katakuri G4 yapamaz diyenlere şaşırıyorum. He evet adam G2 gücü ile yonkou 1 numarası olmuş.
Pedro hakkında konuşurlarken:Türk yapımı olsa Kata geleceğe ben karar vereceğim derd,. Luffy de Allah mısın oğlum der alırdı iman powerı tokatlardı : )
Tabi öncesinde bir Kata vururdu bir Luffy sırayı bozmadan bir süre dövüşürlerdi : ))
Yonkouların yardımcı kaptanları mütefikleri savaşmayacakmı ayrıca koramiral ve altı zaten çöp yahu yonkou 2. adamları bile koramirallerden güçlü nereye amiraller alıyor karşılarında daha çocuken dev tekleyen big mom diğeri türlü ölemeyen bir canavar diğeri 2 meyveli bir adam bide en güçsüzleri shanks düşün artık bide bunların amirallerle dövüşebilen sağ kolları diğer ikinci üçüncü kolları zaten koramirallerden güçlü denizcilerden toz bile kalmaz.Geride ki üçlü BM, Kaido, Shanks, bizde kimler var Garp, Sengoku, Kizaru, Aokiji, Akainu.
Akainu, Aokiji, Kizaru, Garp, Sengoku vs Shanks, BM, Kaido. Yonkou kavramı ortadan silinir. Tozları bile kalmaz.
En güçsüzleri Shanks mı? Kaç bence, linç edecekler seni.Yonkouların yardımcı kaptanları mütefikleri savaşmayacakmı ayrıca koramiral ve altı zaten çöp yahu yonkou 2. adamları bile koramirallerden güçlü nereye amiraller alıyor karşılarında daha çocuken dev tekleyen big mom diğeri türlü ölemeyen bir canavar diğeri 2 meyveli bir adam bide en güçsüzleri shanks düşün artık bide bunların amirallerle dövüşebilen sağ kolları diğer ikinci üçüncü kolları zaten koramirallerden güçlü denizcilerden toz bile kalmaz.