İnsan cevaplamaya üşeniyorBu vs kadar saçma bir olay görmedim. Hani bu lufy yorgundu, hakisi yoktu. Ne olduda yarım saatte Katakuri ile savaşacak kadar güç topladı.Bm gelince haki yok Katakuri'ye gelince haki çok iyice çocuk mangasına döndü.
Kaidou Başgan "hacım siz kim köpeksiniz ya" deyip aralarına atlamıştır, ikisini linç etmiştir, o ara Akainu fırsat bulup böyle bir şey yapmıştır, diyebiliriz belki.Kaido baskana lafim yok. Ama Akainu'yu Filo amirali olduktan sonra iyice gelismistir bence su an top seviyesindedir elbette tek basina alamaz ama o izi onun yaptigindan nedense eminim. Uc amiral cilginlik olur bu arada muhtemelen yakalanmalarinin biri veya birkaci bu yuzdendir
Olabilir. Katakuri klon bile olabilir şu an hakiyle bile dokunulamayan bir şahıs. Bazen dofi de olduğu gibi mochi klonu olabilir diye düşünmüyor değilim.Katakuri'nin içinden cüce çıkacak.
Yanlız Smoothi kadın.Bir smoothie sanji dövüşü olur mu açaba cünkü luffy ne zaman biriyle ciddi bir dövüşe girse adamlari da arkada kalmıyo.
Sanji yılını da görmüş oluruz.
Dof vssi çok daha güzeldi bence, çünkü klasik ana karekter dayak yer yer sonra dövür olayının yerine bu sefer dövüp, dövüp yenilmesini izledik.G4'ü de bu yüzden sevmiyorum. Çünkü fazla bir güç. Yani Luffy'nin tek yumruğuyla rakibine şehir turu attırması hiç ama hiç zevkli bir şey değil.
Bu yüzden de Doflamingo ile olan dövüşünü gram sevemedim. Yani Lucci, Crocodile, Don Krieg ile olan dövüşündeki canla başla mücadele nerede, Doflamingo nerede.
Aslında Luffy'nin gelişimi yumruk gücü üzerine değil de, hız, sürat, esneklik (daha da esnek olmak), dayanıklılık, refleks üzerine olsaydı çok daha keyifli olurdu.