Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Monkey D. Luffy vs. Charlotte Katakuri

Geleceğe Kim Karar Verecek?


  • Kullanılan toplam oy
    246
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlla ki Luffy, Katakuri'yi geçecek.

Ama bu şimdi olmamalı.

Çünkü mantıken Luffy'nin yonkou sağ kolunu yenmesi demek, artık sadece Yonkou'lar ile kapışacak demektir ve bu ne bileyim Luffy'e çok erken gelen bir güç olur. Yani Luffy şuan kesinlikle bir yonkou ile kapışabilecek seviyede değil, olmamalı.

Luffy'nin seviyesi şuan net olarak belli. Bir yonkou'nun 3. ya da 4. adamı.

Wano'da bunu aşmasını istiyorum.

Burada Katakuri'yi yenerse, Wano'da da Kaido'yu yeneceğini çok ama çok önceden bariz belli etmiş olur E. Oda ve bu işin tadını kaçırır.

Not: Anlıyorum istiyorsunuz ki Luffy tek atsın yonkou'ya, neticede Hasır Şapkalar artık ailemizin bir parçası oldu. Gerçekten bi gönül bağı kurduk hepsiyle öyle ya da böyle.

Ama bu serinin heyecan verici yanlarından biri Luffy'nin hiçbir zaman o kadar güçlü olmaması ve kendisinden çok daha güçlü isimlere karşı canla başla, korkmadan, kimsenin gösteremediği irade gücünü göstererek çarpışması olmuştur benim için.
 
Doffy dövüşünde 10 dk lazım dedi bana haki'mi toplamam icin yani haki'de sıkıntı yok.

Ada'ya geldiginden şu anki zamana göre baya efor harcadı fiziksel olarak yorgun ama Dressrosa'da baya yorgunken G4 acabilmişti.

Katakuri vs'si icin fiziksel olarka yorgunluk var büyütmemek lazım haki'de ise sıkıntı yok.

Saglam vs olucak luffy'den muhtemelen g4'ün yeni versiyonunu görücez daha farklı bişeylerde cıkarabilir.
 
G4'ü de bu yüzden sevmiyorum. Çünkü fazla bir güç. Yani Luffy'nin tek yumruğuyla rakibine şehir turu attırması hiç ama hiç zevkli bir şey değil.

Bu yüzden de Doflamingo ile olan dövüşünü gram sevemedim. Yani Lucci, Crocodile, Don Krieg ile olan dövüşündeki canla başla mücadele nerede, Doflamingo nerede.

Aslında Luffy'nin gelişimi yumruk gücü üzerine değil de, hız, sürat, esneklik (daha da esnek olmak), dayanıklılık, refleks üzerine olsaydı çok daha keyifli olurdu.
 
Bence güncel seviyesi açısından güzel bir vs olucak.Katakuriyi yenmesi şaşırtıcı olmayacak çünki kendiside baya hırpalanacak.yonkou sağ kolu alsın artık.Amiral ve yonkou seviyelerine çıkmak için en az 2-3 arca ihtiyacı var.Kaioduyu yenseler bile luffy 1v1 yenmicek.İmkanı yok
 
Kaido baskana lafim yok. Ama Akainu'yu Filo amirali olduktan sonra iyice gelismistir bence su an top seviyesindedir elbette tek basina alamaz ama o izi onun yaptigindan nedense eminim. Uc amiral cilginlik olur bu arada muhtemelen yakalanmalarinin biri veya birkaci bu yuzdendir :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık