Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Monkey D. Luffy vs. Charlotte Katakuri

Geleceğe Kim Karar Verecek?


  • Kullanılan toplam oy
    246
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marco'nun da kesin değildi o açıdan bakılacak olursa.İhtiyarlar adını anmadan kalan tayfaya önderlik etmeden önce.Jozu daha güçlü diye düşünen çıkabilirdi kendi fikri olurdu ama yüksek olasılıkla da yanlış olurdu bilinmeden önce.
 
Emir veren oydu savaşta da?
Sadece Vista'ya Mihawk'ı gösteriyor.Jozu'ya ? Ben hatırlamıyorum.Vista olayı da olağan.Kılıç ustasını çağırırsın seslenirsin Mihawk'a karşı.Bu emir de olabilir istek anlamı da taşıyabilir.Sağ kollar zaten bütün tayfalarda emir vermiyorlar diğerlerine.3 tatlı komutan diye geçiyor hiyerarşi yok yani.Biz sadece güç açısından değerlendiriyoruz.Yardımcı kaptan falan dense emir verme durumu olurdu.Katakuri sağ kol ve daha güçlü de olsa diğerlerine yani en azından tatlı komutanlara emir verme yetkisine sahip değildir muhtemelen.
 
Kata değil miydi organize eden burada da? En azından Smoothie'nin olmadığı kesin. Cracker komada. Yine de Kata diyorum ben sağ kol öyle izlenim verdi. Lanet olası Usopp gibiler yüzünden direk ödülden yürüyemiyoruz :D
 
Kata değil miydi organize eden burada da? En azından Smoothie'nin olmadığı kesin. Cracker komada. Yine de Kata diyorum ben sağ kol öyle izlenim verdi. Lanet olası Usopp gibiler yüzünden direk ödülden yürüyemiyoruz :D
Adamın gücünün ve kişiliğinin bilinmeden verdikleri ödülden mi bahsediyorsun? Usopp'dan yani başka sebepten değil
 
Abi öyle bir bölüm gelecek ki Oda ya batıracak yada harika bir bölüm olacak. Ayrıca Katakuri'nin alması lazım yoksa acayip sogurum seriden. Lütfü Cracker'i yardım ile yendi Katakuri'yi nasıl tek yensin ya. G5 te kimse beklemesin adam G4 'u sınırlı kullanıyor bu adam bir kaç bölüm önce saniyelik açıp yorgun olduğu için kapattı şimdi nasıl G5 bekliyor insanlar anlamıyorum artık sadece G4 un farkli versiyonları çıkar sadece.
 
Sağ kol olmaya layık Katakuri gibi duruyor ama. Çok karizmatik Beckmann gibi, Marco gibi( Meyvesi gayet karizma bence), Shiryuu(sağ kolsa) gibi, Rayleigh gibi. Arcta en çok iş yapan adam. Yani Cracker'ın meyvesi Luffy'ye ters geldi diye bu Katakuri'yi Cracker'dan güçsüz yapmaz. Sanki sağ kol benim diye bağırıyor adam yahu. Marineford'da amirallere geçit vermeyen, her yerde olan Marco gibi Katakuri de her yerde. Akıl hocası gibi gezinmesi, herşeyi tespit etmesi yerinde hamleler yapması falan. Ama yine de kesin değil dediğin gibi. Ama ihtimali Cracker'dan daha yüksek.
Öncelikle kendi yakıştırmandan dolayı böyle diyorsun, ben de Katakuri gibi kuul bir insan evladı olsun derim lakin bunu bilemeyiz. Mesela bence Marco kuul bir adam değil, uyuzun teki hatta. Beckmann ile Marco'nun alakası bile yok yahu :D
Kraker'in meyvesinin Luffy'e ters geldiği doğrudur, lakin olay sadece meyvesinin ters gelmesinden ibaret değil:
3 gram haki harcamamış g4'süz Luffy2e, bakalım Kraker ne yapıyor
1- Bu sahnede Luffy tamamen savunma pozisyonunda, kollarına armament'i basmış kendini savunuyor:
2- Burada açık verse de kendini armament ile savunabilmiş, bir koyuşla dağları taşları deldiriyor:
Burada da g4'e girmek zorunda kalıyor, Luffy'nin suratının aldığı şekle bakar mısın?:

Şimdi gelelim Katakuri Bey'e, bakalım tek nefeslik g4 enerjisi kalmış Luffy'e ne yapabiliyor:
İlk sahnede saldırı hedefinde olduğunun farkında bile değil, son anda bit refkels gösterebiliyor, diğerlerinde de hasar almadan olayı atlatabiliyor. Bir Katakuri karşısında, bitap düşmüş halinin aldığı surat ifadelerine ve saldırının verdiği etkilere bakın, bir de Kraker karşısında full+full halindeki verdiği tepkilere. Düğünde Kraker olsaydı Allahlar'ı kaymıştı çoktan bizimkilerin. Benim gördüğüm bu.
 
O değilde, hatırlıyor musunuz Cracker vs Luffy'nin ilk partını? Luffy G-4 açtı, tekledi gibi gördük kiii... Yani aynı durum Kata'da da olabilir, ters köşeye yatmayın ;)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık