Harbi la, birde bakıyormuşuz ikisi de geleceği görüyor Hatta Luffy Kral Haki ile kombine edip, epik bir teknik buluyor falanLuffy KH'sini aşıp geleceğe karar verecek
Harbi la, birde bakıyormuşuz ikisi de geleceği görüyor Hatta Luffy Kral Haki ile kombine edip, epik bir teknik buluyor falanLuffy KH'sini aşıp geleceğe karar verecek
Oda'ya küçükken mahallede hayallere pıçak çeken delikanlı diyorlarmış ama bakalım inşallah : ))Harbi la, birde bakıyormuşuz ikisi de geleceği görüyor Hatta Luffy Kral Haki ile kombine edip, epik bir teknik buluyor falan
Ben zaten konuya üçüncü şıkkı ekleyen kişiyim, o yüzden atmadım yani.@amaneden yalnız o bakıştan sonra kaç bölüm sürdü dövüşün sonuçlanması Kısa bir geçiş olacak ya da Luffy pert.
Luffy yenmek için bişey göstermedi ama eğitimi tam görmedik ve Oda bir şeyler saklamayı seviyor. Bir de birden seviye atlatabiliyor anlık gazlarla. Lucci'den tek yiyen Luffy normal haliyle denk gitmeye başlamıştı. Daha böyle çok örnek var. Oda aldırabilir yani.Ben Luffy, Kaido'nun sağ kolunu alacak diye düşünüyordum birdenbire böyle bir şeyin olması acayip ilginç oldu yahu. Hiçbir fikrim yok Oda'nın ne düşündüğüne dair.
Kalem onun istediğini yapar ama bana mantıklı gelmediği sürece hoşuma gitmez.Luffy yenmek için bişey göstermedi ama eğitimi tam görmedik ve Oda bir şeyler saklamayı seviyor. Bir de birden seviye atlatabiliyor anlık gazlarla. Lucci'den tek yiyen Luffy normal haliyle denk gitmeye başlamıştı. Daha böyle çok örnek var. Oda aldırabilir yani.
Ama ama...@amaneden
Vay diktatör vaayy zorla anketimi işgal ettin.