Şuanki Zoro > Katakuri > Tüm Kek Luffy => KingKata vs Luffy başlangıcı Luffy ile King vs Zoro başlangıcı Zoro'yu kıyaslıyoruz.
Bu durumda Luffy>Zoro diyemem ben.
Güncelde zaten Luffy>Zoro'dur.
Şuanki Zoro > Katakuri > Tüm Kek Luffy => KingKata vs Luffy başlangıcı Luffy ile King vs Zoro başlangıcı Zoro'yu kıyaslıyoruz.
Sen üç diyorsan 5 raundda kazanırGear4ün süresi bitince Wano'nun kıyısına gidip şelaleye iki ayak sokup geri gelse alır bu dövüşü ben de öyle yazdım zaten.
Kata vs. Luffy başlangıcı ile King vs. Zoro başlangıcı arasında Luffy>Zoro dedirtmeyecek, Zoro'yu bu şekilde güçlendirecek ne tür bir dövüş yaşandı?Kata vs Luffy başlangıcı Luffy ile King vs Zoro başlangıcı Zoro'yu kıyaslıyoruz.
Yok valla.Artık konu ayda yılda bir açarım bunlar böyle denk geldi basit oldukları için sıkıntı değil zaten.3 haftaya yetmez gibi. Stokta var mı başka.
Zoro'nun olduğu tüm anketlere bakın bu arkadaşın oy verdiğini göreceksiniz. Ondan sonra objektif subjektif kollektif diye burada yakınıyorlar, te allam. :dCiddi ciddi Luffy'nin kazanacağını düşünenlerin çoğunlukta olması forumda objektif olan üye sayısı hakkında ortaya kaygı verici bir tablo çıkarmıştır.