Amiralcilerin bundan haberi var mı :dd.d40 amiralciyi bir delil ile yendim,40 delil ile bir lütfücüyü yenemedim.
Mevlana'nın söylediği iddia edilen en ünlü sözlerinden birisidir.
Kanka sen Jamesbond izlemeye devam etLütfücüler şaşırtmadı,argumentum of x isimli safsataların hepsini iddialarında bulursunuz.
King'in Zoro'ya tutturduğu saldırıları aşağıda listeledim. Lütfücü arkadaşları rezil etmek için yayalım!Lütfücüler şaşırtmadı,argumentum of x isimli safsataların hepsini iddialarında bulursunuz.
La forumda 3 tane King fanı falan vardı onlar bile umudu kesti o bölümden sonra King hakkında bir şey yazmıyorlar yazarlarsa da yazarı eleştiriyorlar bu kadarla mı sınırladın diye, adamlar King'i her zaman ki gibi Kami-sama kesti diye yüceltme operasyonundalarroronoa d. mevlana kesildi başımıza te allam
Ne lütfücüsünden bahsediyorsun ki. Şuan ki tabloda bildiğim 2 Luffyci var. Neonz ve Borsalino Zorocu ama Luffy demişler.Lütfücüler şaşırtmadı,argumentum of x isimli safsataların hepsini iddialarında bulursunuz.
Bende diyorumki dövüş yaşanmadı evet ama Oda sadece Luffy odaklı gitti,aslında tayfa elemanlarıda güçlüydü.Kata vs. Luffy başlangıcı ile King vs. Zoro başlangıcı arasında Luffy>Zoro dedirtmeyecek, Zoro'yu bu şekilde güçlendirecek ne tür bir dövüş yaşandı?
Argumentum of x safsatalarından biri daha.Kanka sen Jamesbond izlemeye devam et
Adamlar Zoro'nun saldırı gücü Luffy'den daha iyi dedi, kral hakisi ve hakisi daha iyi dedi, sonra hızları yakındır dedi, Zoro daha dayanıklı dedi. Sonra durdum düşündüm güzel seriymiş bu başlamam lazım buna, sordum hangi seri diye Fairy Taily dediler.La forumda 3 tane King fanı falan vardı onlar bile umudu kesti o bölümden sonra King hakkında bir şey yazmıyorlar yazarlarsa da yazarı eleştiriyorlar bu kadarla mı sınırladın diye adamlar King'i her zaman ki gibi Kami-sama kesti diye yüceltme operasyonundalar
Beni yenmeyi unuttun hocam. Söyle o muhteşem delilini. Çok merak ettim.40 amiralciyi bir delil ile yendim,40 delil ile bir lütfücüyü yenemedim.
Mevlana'nın söylediği iddia edilen en ünlü sözlerinden birisidir.