Sen öyle san. Sor bakayım birine Fuji vs. Zoro? diye ne cevap verecekler. :d Adam Kaido'yu tekler diyor Fujitoraya neler yapmaz bunlar.2 hafta önce aldırıyorlardı. Neyse sakinleştiler.
Sen öyle san. Sor bakayım birine Fuji vs. Zoro? diye ne cevap verecekler. :d Adam Kaido'yu tekler diyor Fujitoraya neler yapmaz bunlar.2 hafta önce aldırıyorlardı. Neyse sakinleştiler.
King hızlandığında açık verecek. Zoro çözmüştü King'in olayını. Luffyde Katakurinin geleceği gördüğünü kendi anlamıştı dövüş zekası yüksek elemanlar Luffy ve Zoro. Luffy King'in hax'ındaki açığı anlardı, Gear4le de hallederdi. Gear4 King'e hasar veremez diyenlere sadece gülüyorum. Hem de @RedTeroR gibi.
Lütfü kazanır 3 hakkı varsa eğer
Gear4ün süresi bitince Wano'nun kıyısına gidip şelaleye iki ayak sokup geri gelse alır bu dövüşü ben de öyle yazdım zaten.Tüm Kek Luffy yüksek zorlukla, bir kaç git gelle kaçmayla bu vsyi alır.
Kata vs Luffy başlangıcı Luffy ile King vs Zoro başlangıcı Zoro'yu kıyaslıyoruz.Zoro'nun şuan Kingi yendikten sonraki seviyesi diyorsan neyse, öyle değilse tartışmaya bile gerek yok. Burada baz alman gereken nokta Zoro'nun Kingi yendikten sonraki seviyesi mi? yoksa yenmeden önceki o 5 dakikalık sürede olduğu seviyemi? Zoro iki yıllık eğitim ile Luffy'nin önüne geçti, Luffy'den daha güçlüydü diye düşünüyorsan bir şey diyemem.
3 haftaya yetmez gibi. Stokta var mı başka.Daha sonra açacaktım baktım 3 hafta nasıl geçecek falan demişler şimdi açayım dedim.