Bir anda söyleme kalplerine iner.Çıkıncası falan yok zaten öyle.
Bir anda söyleme kalplerine iner.Çıkıncası falan yok zaten öyle.
Sağ kolunun sınıfının sonunda işte Sanji.E Kingte en güçsüz sağ kol gücünde ?
@Millennium Wizard açmalısın bu konuyu bro lütfen bu kutsal görevi üstlen. Zorocular bile kendi içinde bölünüyor
Zorocular King diye konuşsun yeter.Sanji tarafı konuşmasa bile Sanji fark atar.E Kingte en güçsüz sağ kol gücünde ?
@Millennium Wizard açmalısın bu konuyu bro lütfen bu kutsal görevi üstlen. Zorocular bile kendi içinde bölünüyor
Açmıyorum konu uğraşmıyorum artık zahmetli oluyor çok vaktim olursa bazen yapıyorum.E Kingte en güçsüz sağ kol gücünde ?
@II. Invictus korktular usta.Açmıyorum konu uğraşmıyorum artık zahmetli oluyor çok vaktim olursa bazen yapıyorum.
Yemezler hadi oradan.@II. Invictus korktular usta.
Canın sağ olsunAçmıyorum konu uğraşmıyorum artık zahmetli oluyor çok vaktim olursa bazen yapıyorum.
One Piece Karakterlerini sıralarken YontoryuSağ kol liginin sonunda işte yav ayrıca en güçsüz Marco ondan az daha güçsüz Sanji
Sürekli kaybedince yoruluyor insan. Sanji>King zaten.Neden ? Çünkü@II. Invictus korktular usta.