Zou Luffy vs Queen'den hemen sonra.Dressrosa Luffy vs Jack konusu ne zaman geliyor ?
Zou Luffy vs Queen'den hemen sonra.Dressrosa Luffy vs Jack konusu ne zaman geliyor ?
Tamam öyle olsun karşı tarafın istediği avatar iddia dediğin böyle olur aga.Avatar kullansın.Yandın olm sen
Sanji yener.Sanji düşmanları çok mücadele eder ama fark etmez.Sanji vs King forum tarihinin en seksi konularından birisi olabilir kendim üşendiğimden @Millennium Wizard 'ın açmasını bekliyorum bir süredir.
Üçünü de yenebilir üçüne de yenilebilir (Marco, King, Kata) Sanji'nin gücünü tam oturtamıyorum kafamda. Gen uyanışını ilk defa kullandığından mı bayıldı yoksa Germa güçlerinin hasarı mı bayılttı belirsizSanji kazanır, Sanji, Marco hariç geri kalan iki sağ kolu yener.
King alır. Sanji en güçsüz sağ kol gücünde.Sanji vs King forum tarihinin en seksi konularından birisi olabilir kendim üşendiğimden @Millennium Wizard 'ın açmasını bekliyorum bir süredir.
Çıkıncası falan yok zaten öyle.Shanks>Mihawk çıkınca Mihawk'cılar da olacak böyle .d
Sanji en güçsüz sağ kol gücündeyse King ile eşit oluyor. King niye alıyor?King alır. Sanji en güçsüz sağ kol gücünde.
E Kingte en güçsüz sağ kol gücünde ?King alır. Sanji en güçsüz sağ kol gücünde.
Sağ kol liginin sonunda işte yav ayrıca en güçsüz Marco ondan az daha güçsüz SanjiSanji en güçsüz sağ kol gücündeyse King ile eşit oluyor. King niye alıyor?