Konu o değil ama Marco > King.
Eğer King bir pokemon karakteri olsaydı son dönüşümü Marco olurdu.
Eğer King bir pokemon karakteri olsaydı son dönüşümü Marco olurdu.
Birader, milletin önceden dedikleriyle şu an konuştuğumuz şeyin ne alakası var?Birader King'i görmeden önce millet en sağlam b.haki onda vardır diyordu. Adamı yenildiği dövüşte göremeyeceksek neye göre konuşacaz? Mihawk da varsayım olarak var yok diyebilirsin. Ne zaman kesinleşir? İşlendiği dövüşte bu kesinleşir. Yani hala daha üste çıkmaya çalışıyon. Bir kere kurduğun ilişki doğru değil. King'in savaşında sağlam bir hakisini görmedik. Adamı üst düzey koka kullancısı yapcaksınız zorla. Vallahi komedisiniz yav.
Sonuç olarak koka ile iş yapan bir adam olarak görmedik di mi? Bitti.Birader, milletin önceden dedikleriyle şu an konuştuğumuz şeyin ne alakası var?
King'in sağlam/ileri seviye hakisi olduğunu ne zaman söyledim? Genelleme yaparak kafana göre beni bir gruba dahil etme. Şu tartışmada kim King için üst düzey haki kullanıyor dedi? Söylemediğim şeyleri söylemişim gibi lanse etmeyi bırak. Böyle yapınca tartışma kazanmış olmuyorsun.
Kimin komik olduğunu herkes görüyor bence. Senin komedi anlayışın farklı olabilir tabii.
Queen kullandı.Ama King’de yok.King ve Queen saldırıyor. Queen'den de görmedik adam akıllı haki. Lazer felan sıkıyordu. Onu kastediyor. Adamın elimizde Zoro ile 1v1'i var. Ama kokası var diye Marco savaşından veri çıakracağız. Bu kadar rezil bir durum olamaz yahu.
Milletin aklıyla eley etmeye devam et, ne diyeyim?Sonuç olarak koka ile iş yapan bir adam olarak görmedik di mi? Bitti.
Avatar kullansın.Yandın olm senGiriyom. Kaybeden 1 seneliğine bir şey yapıcak sen seç
Yine iyi dayandınMilletin aklıyla eley etmeye devam et, ne diyeyim?
Nika olayı ayarlarınızı çok bozdu. Benim de bozdu ama ben Oda'ya ve OP'ye sardım. Sen neye saracağını şaşırmıssın.
Benden bu kadar.
Sanji kazanır, Sanji, Marco hariç geri kalan iki sağ kolu yener.Sanji vs King forum tarihinin en seksi konularından birisi olabilir kendim üşendiğimden @Millennium Wizard 'ın açmasını bekliyorum bir süredir.