Yahu şunu baştan söyleseneKing kazanır diyenlere bakmanız yeterli yorumları okumasanızda olur zaten.
Yahu şunu baştan söyleseneKing kazanır diyenlere bakmanız yeterli yorumları okumasanızda olur zaten.
Kullanıyor olsaydı o kılıca bastığını görürdük. Zoro'nun saldırısında parçalandı gitti kılıcı. Kullanıyorsa da çok etkin kullanmıyor. Nedense Zoan kullanıcılarının çok fazla haki bazlı güç kullandıklarına şahit olmuyoruz. Mistik Zoanlar hariç. Haki bazlı yetenek kullanan tek bir Antik Zoan kullanıcısı gördük o da Who's Who'ydu.King b. Haki'ye sahip, adam sanji gibi kullanıp kullanmdağı belli olmuyo onu demek istedim. Kullandığıni görmemiz gerekmiyo, king aptal değil zoro'yu haki kullanmadan yenebileceğni düşünmemiştir herhalde. Ayrıca king kısa sürede yenildi diye gömülmesi ayrı bi sacma kos koca yonko big mom 1 saaten kisa bi sürede yenilecek. Oda senaryo geregi rakipleri en hızlı şekilde ortadan kaldıriyo cünükü 1 gün 10 gün vs atacak zamanları yok.
WB vs Akainu saniyeler sürüyor sadece. Akainu çöp.Kullanıyor olsaydı o kılıca bastığını görürdük. Zoro'nun saldırısında parçalandı gitti kılıcı. Kullanıyorsa da çok etkin kullanmıyor. Nedense Zoan kullanıcılarının çok fazla haki bazlı güç kullandıklarına şahit olmuyoruz. Mistik Zoanlar hariç. Haki bazlı yetenek kullanan tek bir Antik Zoan kullanıcısı gördük o da Who's Who'ydu.
King'in dövüşünün günler sürmesi gerekmiyor ya da 10-12 saat ama 15 dakikalık dövüşün 12 dakikasını üstün götürürken son üç dakikada da yenilmezsin. Oda'nın burada büyük bir fiyaskosu söz konusu. En azından dövüş başladığından bu yana sürseydi yine makuldü. 15 dakika ne ya Buggy'nin o zayıf iki adamı bile günlerce dövüşüyor. 2 saat dövüş çizse derim ki savaş var dövüşü kısa tuttu ama burada bildiğin kısadan da kısa tutmuş. Zoro bile doğru yolu bulmak için daha uzun süre çabalayan biriydi. Ben gücüne dair çok bir şey göremedim. Yoksa dövüş biçimini çok beğendim karakterin.
Objektif olduğunuz için çekemiyorlar kanka sizi ondanGirdiğim her anketi 3x kaybediyorum.
Senden iyi Amiralci olur.Girdiğim her anketi 3x kaybediyorum.
Kardeşim biz ancak Zoro bir amiralle kapışırsa amiralci oluruz bunu unutma.Senden iyi Amiralci olur.
Zoro Allaha inanmıyor ateist boşuna dua etme DnS'em :dKardeşim biz ancak Zoro bir amiralle kapışırsa amiralci oluruz bunu unutma.
Allah'ım inşallah Zoro amiralle karşılaşmaz. Senelerdir inşa ettiğimiz gökdelen gecekondu gibi yıkılmasın (amin)
Zoro'nun inanmasına gerek yok karşiiim biz inanıyoruz o yeter.Zoro Allaha inanmıyor ateist boşuna dua etme DnS'em :d