Fan değilim ben, sadece yorumluyorum.Kaçıncı seviye fanlık bu ? kaç yılda eriştin merak edıyorum
Fan değilim ben, sadece yorumluyorum.Kaçıncı seviye fanlık bu ? kaç yılda eriştin merak edıyorum
Zoro'nun hakisinin yetmediğini gördük zaten. Kendisi de diyor yetmiyor diye. En son ölüjem diyordu.Fan değilim ben, sadece yorumluyorum.
Kolay değil iki imparatora karşı koyduktan sonra aşağı indi, her ne kadar gücünü geri toplamasını sağlayan bir ilaç almış olsa da dövüş içerisinde çatıdaki savaştan kalan yıpranmışlığın etkisini gördük.Zoro'nun hakisinin yetmediğini gördük zaten. Kendisi de diyor yetmiyor diye. En son ölüjem diyordu.
Nerde görduk manga panelı attasana bakılım görmus muyuzKolay değil iki imparatora karşı koyduktan sonra aşağı indi, her ne kadar gücünü geri toplamasını sağlayan bir ilaç almış olsa da dövüş içerisinde çatıdaki savaştan kalan yıpranmışlığın etkisini gördük.
İlaç onu iyileştiriyordu. Zoro'nun da çatıdaki dövüş yüzünden hakisi bitmişse "yonko'lara karşı mücadele de çok haki harcadım, hakim yeterli değil" derdi. Lakin direk kendisinin yetersiz olduğunu söylüyor. Zoro'nun karakteri böyle.Kolay değil iki imparatora karşı koyduktan sonra aşağı indi, her ne kadar gücünü geri toplamasını sağlayan bir ilaç almış olsa da dövüş içerisinde çatıdaki savaştan kalan yıpranmışlığın etkisini gördük.
Zoro'nun omuzuna dikkat et, King'den darbe almamasına rağmen omuzu açılıyor, bu çatıdaki savaşın etkisi.Nerde görduk manga panelı attasana bakılım görmus muyuz
O an tabi ki yetersiz, çatıda büyük bir savaş verdi ve ne kadar etkili olduğu tartışılan bir ilaçla ayağa kaltı, akabinde King'den çok güçlü saldırılar aldı, bu da yetmiyor gibi kral haki kullanmaya başladı ve hayvan gibi haki sömüren bir kılıca sahip, illaki sınırlarını zorlayacak bu durum. Burada enerjisinin bittiğini belirtmek için bütün sebepleri tek tek belirtmesine gerek yok bana kalırsa.İlaç onu iyileştiriyordu. Zoro'nun da çatıdaki dövüş yüzünden hakisi bitmişse "yonko'lara karşı mücadele de çok haki harcadım, hakim yeterli değil" derdi. Lakin direk kendisinin yetersiz olduğunu söylüyor. Zoro'nun karakteri böyle.
Nerden belli vuramadığı?Zoro'nun omuzuna dikkat et, King'den darbe almamasına rağmen omuzu açılıyor, bu çatıdaki savaşın etkisi.
O an tabi ki yetersiz, çatıda büyük bir savaş verdi ve ne kadar etkili olduğu tartışılan bir ilaçla ayağa kaltı, akabinde King'den çok güçlü saldırılar aldı, bu da yetmiyor gibi kral haki kullanmaya başladı ve hayvan gibi haki sömüren bir kılıca sahip, illaki sınırlarını zorlayacak bu durum. Burada enerjisinin bittiğini belirtmek için bütün sebepleri tek tek belirtmesine gerek yok bana kalırsa.
Sen vurduğunu savunabilirsin, itiraz etmem. :dNerden belli vuramadığı?