Yine bir şeyler uydurmaya baslamışsınız. İki karakter de çarpışmış. Birbirlerini kesmişler işte. Nerden çıkıyor bu yorumlar anlamış değilim.Sen vurduğunu savunabilirsin, itiraz etmem. :d
Yine bir şeyler uydurmaya baslamışsınız. İki karakter de çarpışmış. Birbirlerini kesmişler işte. Nerden çıkıyor bu yorumlar anlamış değilim.Sen vurduğunu savunabilirsin, itiraz etmem. :d
Ne uydurması, King kılını bile kıpırdatamıyor o saldırı karşısında.Yine bir şeyler uydurmaya baslamışsınız. İki karakter de çarpışmış. Birbirlerini kesmişler işte. Nerden çıkıyor bu yorumlar anlamış değilim.
Saldırının öncesi yok. Sadece çarpışmaları gösterilmiş. 1033 de bitiyor 1035 de o sahne ile başlıyor. Zaten başka hiçbir yerde öyle bir şey olmamış. Dediğin gibi olsa bir kaç farklı yerde daha çizmeye devam eder son darbe sonrası iyice belli ederdi.Ne uydurması, King kılını bile kıpırdatamıyor o saldırı karşısında.
Sonraki ataklarda görmemiş olmamız böyle bir şey olmadığı anlamına gelmez, her saldırıdan sonra değil de üç beş saldırıdan sonra açılıyordur yaraları.
Yorum: King de az da olsa kesebilmiş değil de ilaç etkisi gitmeye başladı. Niye daha sonra görmüyoruz başka o şekilde yerler?
Dediğin yorum zorlama bir yorum. Sahneden çıkacak ilk anlam çarpıştılar o ona öyle yara birakti diğeri de böyle bıraktı olur. Yok ilaç olayına bir tane bile ima yokken nerden ilaca geldi olay? Her şeyi geçtim bir kaç sayfa sonra Zoro Kılıç canımı alacak yerine bu savaş daha da uzarsa ilacın da etkisi geçmeye başladı felan derdi.Sonraki ataklarda görmemiş olmamız böyle bir şey olmadığı anlamına gelmez, her saldırıdan sonra değil de üç beş saldırıdan sonra açılıyordur yaraları.
Alpamis burada haklı King azıcık kesmiş.O kadarını yapsın saksı değil bu adam.İksirin etkisi için birşey denmedi iksir pırıl pırıl yaptı Zoro’yu senzu fasülyesi olayı doğru fasülye yok malum seride ama etkisi var.Zoro sonradan acı çekecek dendi yavaş yavaş ilacın etkisi geçme durumu söylenmedi.Sonraki ataklarda görmemiş olmamız böyle bir şey olmadığı anlamına gelmez, her saldırıdan sonra değil de üç beş saldırıdan sonra açılıyordur yaraları.
İyice arsızlaştı zaten. Şu konuyu okuyunca bir hışımla tekrar benim hesabı hacklemeye çalıştı ama izin vermedim elbette. Bıraksam King'i laflarıyla bile delik deşik ederdi galiba öyle bir izlenimi vardı.Kuzenine söyle beni oraya getirmesin