güçlerini 2v1 dövüşte offpnael geçtiği için çok ayrıntılı görmedik başka herşeylerini kullanıp savaşmadılar demek başka bir şey.
X, Y, Z diyemem ama Zoro ve Marco karşısında yaptıklarıya çıkarımlar yapabiliyorum ve Snakemanden üstün bir hızı olmadığından eminim.
Luffy diyor ki en güçlü zamanında yenmek istiyorum onu.. Yani Kata sınırsız haki kullanbilen bir adam değil illaki gözlemi zayıflar ama asıl olay Katanın gözlemi zayıflayan kadar onunla çarpışıp ayakata kalabilecek bir adam mısın ? öyleysen o gözleminin zayıfladığı noktada üstün gelebilir misin ? tam olarak olay bu aslında.
Luffy meselesine gelirsek anlamsız bir kıyas var. Vücdunu saldırıdan kaçırmakla, şekil değiştirip atlatmak arasında dağlar var. Bege Luffyi tarasa bedenine ulaşabilir ama Kataya bunu yapamadı.
Dediğim gibi snakeman üstü bir hızı yok. Hızlı bir karakter olması avantaj hız kullanmak için savunmasını kapatması dezavantaj
Marconun savunmasından şöyle farklı Marco dediğin gibi hasarı alıyor ve iyileşiyor. King ise belirli klasamının altındaki saldırıları tınlamıyor. Zoro'nun shishi sansonu da gözlerinin ferini alıyor yani doruk noktasına çekiyor savunmasını.. zorluyor baya. Bu arada ufak düzeltme en güçlü saldırılarımdan biri diyor en güçlüsü değil..
ben akisi demiyorum tek yer de demiyorum yarım tıklık farkın nedeninin analiz edip Katkuriyi daha güçlü buluyorum durum bundan ibaret.