Nasıl yani 2v1 atıyor marco çok ciddi bir savaş içerisindeler kimse tam gücünü kullanmamış.. Bu mangayı inkar etmek başka bir şey değil.
Snakemanin hızına ayak uydurup üstün gelen bir adamdan bahsediyoruz sen hız yarışında Marcoya ezilmiş adamı örnek gösteriyorsun.
Tamamen varsayımsal konuşuyorsun Kata neden fokusunu kaybetsin.. adam her anda kullanıyor gözlemini, Gizledği çay molası gibi bir senaryo kullanmazdı senin dediğin gibi basitçe gözlem kaybedilse..
King'in haxının basit açığıyla bunu bir tutmanda cidden inanılmaz. King sakin kaldığı sürece defansını kullanabilen bir adam mı ? Hayır nasıl aynı bu iki durum ? King hızını arttırıp saldırmak için alevlerini kapatıyor. Defansını kullanırken de yüksek hızda hareket edemiyor. Ki Savunması kapalıyken Marco, Kingin ağzından kan getirmişti. Marco ve Katakurinin haxları çok daha iyi. Sen benden Marconun açma kapamalı versiyonunu normaliyle bir tutmamı istiyorsun..
Yani 2v1 dövüşte her şeylerini gördük öyle mi ?Peki ben mangayı inkar ediyorum.
Bana varsayımsal diyorsun da King'in ne kadar hızlı olduğuna karşı bir fikrin var mı ? Marco'dan yavaş olması,yavas bir adam olduğunu mu gösteriyor.Hem Marco ile dövüşünde ateşi kapatıp hızlanmayı denedi mi bunu biliyor muyuz ?
Tamamen varsayımsal konuşçam tabiiki kaç kere Kata'nın dövüşünü gördük ki ? Bu adam sanki hep hiç durmadan gözlem mi kullanabilecek ? Hadi diyelim kullandı dokunulmaz mı olacak,eğer saldırı yeterince hızlıysa,gözlemin önemi kalmıyor.Luffy vs Kaido'ya bak Luffy ne dedi geleceği görmeme rağmen ucu ucuna kaçtım...
King'de hız moduna girip Kata'nın kaçınması zor saldırılar yapabilir.
Marco'nun olayı ile King'in ki farklı aslında,Marco hasarı alıyor fakat iyileştiriyor.
King çoğu hasarı hissetmiyor bile,Zoro ne diyor en güçlü saldırılarımdan biri bile işe yaramadı.Marco kan aldı birtek oda Marco yani ve gayette abandı King'e.Yeterince güçlü saldırılar ile hasar verebiliyorsun ama yenmek icin fazlası lazım.Zoro"nun saldırı gücü ne kadar muazzam oldu,kral hakiyle birlikte anca yetti yenmeye.
King'in bide uçup savaş uçağı gibi tarama şansı var.
King'i çok eziyorsunuz gereksiz.
Bu adam Kata'dan en fazla yarım tık falan geri olabilir.