Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Monkey D. Luffy (Tüm Kek) vs. King

Karşılaşmayı kim kazanır ?


  • Kullanılan toplam oy
    181
Yemezdi tabikide ama olay burda dayanıklılığa giriyor. Benim söylemek istediğim Luffy'nin tek yemesi absürt değildi. Deminde söyledim diğer dediklerine katılıyorum.
Mesela Kaido karşısında Katakuri olsa veya King olsa direk Kaidoya karşı öyle bir açık verirlermiydi sence ? (Dövüşün en başlarındayken). Bahsettiğim konu bu aslında. O adamlar tecrübeleriyle belki Kaido'ya karşı direk tek yemeyebilirler. Ama Luffy önceki dövüşlerinden hiç bir şey öğrenmeden direk herkese açık vererek saldırıyor. Tecrübe olayı da bu değil mi zaten. Diğerleri Luffy gibi Kaidoya karşı bu kadar açık vermezdi bence. Ha sonuç olarak hepsi tek yerdi orası ayrı. Neyse konu dağılmasın :)
 
Aslında King'i Luffy ile kıyasladığımızda nasıl Kaido'ya saldırılar etki etmediyse King'ede etki etmeyeceğinden King'in gücünü daha iyi anlıyoruz aynı şekilde magma saldırısının yok edici gücü ile karşılaşacağı zoraki durumlar ile saldırı gücünün ne kadar iyi olduğunu anlıyoruz. Dediğim gibi b.haki power up olmadan Luffy yenemez.
 
Luffy'nin dövüşlerinin uzun sürmesi ve Zoro'nun bitirici gücünün çok iyi olması insanları yanıltıyor. Yoksa kimsenin Luffy'ye oy vereceğini sanmıyorum. Aldanmış bu insanlar hor görmemek lazım.
 
Luffy daha hızlı. HIZLI
Luffy daha çevik. ÇEVİK
Luffy'nin bir saniyede yaptığı saldırı sayısı daha fazla. FAZLA.
Kısaca orta zorlukta Luffy, King'i yener.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 46)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık