Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Monkey D. Luffy (Tüm Kek) vs. King

Karşılaşmayı kim kazanır ?


  • Kullanılan toplam oy
    181
Zoro savaş içerisinde bayıltmak için bile kullanamadıgı fatıhın hakısını saldırısına ekliyor ama plot luffy oluyor : (
Yav he he. Bariz plot armor olan hasır şapkalar. Destek güçlerde ucundan kapıyor. 2 yıllık eğitimini görmedik daha Zoro'nun. Sınırına ulaşacak daha dediğiniz adam Wano'da Enmasız bir şey yapamayacaktı. Gelmiş ne diyorsun yav.
Enma, Zoro'da var olan gücün uyanıp, etkili bir şekilde kullanmasını sağladı, atladığınız kısım burası.
 
güçlerini 2v1 dövüşte offpnael geçtiği için çok ayrıntılı görmedik başka herşeylerini kullanıp savaşmadılar demek başka bir şey.


X, Y, Z diyemem ama Zoro ve Marco karşısında yaptıklarıya çıkarımlar yapabiliyorum ve Snakemanden üstün bir hızı olmadığından eminim.

Luffy diyor ki en güçlü zamanında yenmek istiyorum onu.. Yani Kata sınırsız haki kullanbilen bir adam değil illaki gözlemi zayıflar ama asıl olay Katanın gözlemi zayıflayan kadar onunla çarpışıp ayakata kalabilecek bir adam mısın ? öyleysen o gözleminin zayıfladığı noktada üstün gelebilir misin ? tam olarak olay bu aslında.

Luffy meselesine gelirsek anlamsız bir kıyas var. Vücdunu saldırıdan kaçırmakla, şekil değiştirip atlatmak arasında dağlar var. Bege Luffyi tarasa bedenine ulaşabilir ama Kataya bunu yapamadı.

Dediğim gibi snakeman üstü bir hızı yok. Hızlı bir karakter olması avantaj hız kullanmak için savunmasını kapatması dezavantaj

Marconun savunmasından şöyle farklı Marco dediğin gibi hasarı alıyor ve iyileşiyor. King ise belirli klasamının altındaki saldırıları tınlamıyor. Zoro'nun shishi sansonu da gözlerinin ferini alıyor yani doruk noktasına çekiyor savunmasını.. zorluyor baya. Bu arada ufak düzeltme en güçlü saldırılarımdan biri diyor en güçlüsü değil..

ben akisi demiyorum tek yer de demiyorum yarım tıklık farkın nedeninin analiz edip Katkuriyi daha güçlü buluyorum durum bundan ibaret.
Seninle tartışmak zevkliydi,burada bitirelim orta yolu aşağı yukari bulduk sayılır.
 
Luffy zarar veremez isabet alırsa da tek yer daha ne tartışılıyor :/
Doflamingo'nun bile 40 dk. dayandığı saldırılardan King gibi savunması üst düzey bir karakterin yenileceğini düşünen var mı cidden ?
Ya da Kata'nın basit saldırılarında eli şişen Luffy'nin magma avuçlayacağını düşünen var mı cidden ?
Düşünen var demek ki bu kadar oy almış :/ Mantıklı yorumluyorum diye dolaşan fanların, gerçekten ne kadar uzaklaştığını gösteren bir konu...
Zoro'nun basit hamle ile çekildiği magma ile kimsenin vurulma ihtimali yok diyoruz. Ayrıca Luffy'den 3-4 darbe yiyen herkes koma benzeri duruma giriyordu Kaido hariç. King farklı olacak mı sanıyonuz.
 

Silinmiş Üye

Luffy'de yok diyorsan itiraz edemem bu düşünceye.

Enma, Zoro'da var olan gücün uyanıp ve etkili bir şekilde kullanmasını sağladı, atladığınız kısım burası.
Hayır sadece fatıhın hakısını 2 yıl kullanan luffy saldırıya ekleyınce plot ama hiç kullanmamış zoro ekleyınce o kral hakı taşmıs gıbı cumleler ortaya çıkıyor kimse demıyor kı adam daha kendınde fatıhın hakısı oldugu bılmıyor nasıl saldırıya ekledi diye.Sanjı gen uyanmısı olunca hakedılmeyen power up saçma power up ama zoro yapınca tık yok bu kadar fanboyluk yapmayınız lütfen
 
Bunda haklısın ancak seriideki toplam plot armorun %99'unu Luffy kullanıyor, kalan %1'in yarısı Law'da 0,5'ini de diğer karakterler paylaşıyor.
Öyle bir şey yok. 1 günde kralın hakisini ileri seviye kullanmak, tam savaş sırasında genlerini uyandırmak veya en sıkıntı durumlardan bile kaçmak plot değil midir? Tüm hasır şapkalarda plot var ancak ana karakterde daha fazladır. Shounen seriler için bu normal bir durum zaten.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 59)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık