şok oldum ya ben bu anketi yaparken ikisi net alır dedimBu ikisi Big Mom'ı da Kaido'yu da yenemezler. Bir amiral alabilecekleri bile şüpheli
Amiral seviyesi biraz düşük kalmadimi
şok oldum ya ben bu anketi yaparken ikisi net alır dedimBu ikisi Big Mom'ı da Kaido'yu da yenemezler. Bir amiral alabilecekleri bile şüpheli
Bu ikisi bir amirali dümdüz ederler.Bu ikisi Big Mom'ı da Kaido'yu da yenemezler. Bir amiral alabilecekleri bile şüpheli
Bak bu konuda şunu söyleyeyim Yonkoular muazzam güç odakları tek bir tanesinin neler yapabildiğini gördük Marineford'ta ki WB'nin hastalığından dolayı ne kadar zayıfladığı gösterildi orada çok net bir şekilde. Ben iddiamı yükseltip Luffy ve Kata hasta WB'yi bile alamaz diyorum. Sen Yonkouları biraz hafife alıyorsun bence BM Kata onu kormuaya çalıştığında sen kim oluyorsun da beni koruyorsun velet gibi bir şey diyorduHayal kırıklığına uğradım resmen ben kaidonun bukadar oy alacağını düşünmedim
+1Bu ikisi bir amirali dümdüz ederler.
Katakuri abartıldığı kadar güçlü bir savaşçı değil, pek çoğu onu bir amiral kadar güçlü görüyor ama yanılıyorlar. Luffy şu aşamada bir amiral kadar güçlü olamaz, olmamalı. Seriinin dinamiklerne aykırı. Bu gün amiral gücünde olan adam bir kaç ark sonra imparator seviyesine çıkar. Bunun için çok erken olduğunu düşünüyorum.şok oldum ya ben bu anketi yaparken ikisi net alır dedim
Amiral seviyesi biraz düşük kalmadimi
Bilemedim Şöyle bir görüntüde var.Bu ikisi bir amirali dümdüz ederler.
Bu sadece ekran koruyucu hala şu resmi atmaktan bıkmadınız gitti.Bilemedim Şöyle bir görüntüde var.
İlk defa paylaşmıştımKaido rahat alır.Çünkü süpernova üçlüsü Killer ile birlikte en kötü ihtimalle Luffy + Katakuri ederler.O da en kötü ihtimal.
Bu sadece ekran koruyucu hala şu resmi atmaktan bıkmadınız gitti.
Mesele görüntü ise buda var.Bilemedim Şöyle bir görüntüde var.