İki sağ kol yonko alabilir mi? Eğer Big Mom gibi şeker krizine sokulursa, belki evet. Ama normal şartlarda hele hele 'en güçlü yaratığı'' zor alırlar bence.
Tek başına dalınca yenilgi kaçınılmazKaido az yenilgi tatmadı hatırlatırım ikisi net yenerler hem ope ope meyvesinin teorisi var law ölümsüzlüğü alır bu ikisi onu pataklar
Kİdd+Apoo+Hawkins Luffy'i alamaz, bir de yanında Katakuri olacak onu alacaklar hahahahahaKidd + Apoo + Hawkins + Killer ve bunlarin eksiksiz tayfaları Luffy + Katakuriyi alabilir mi? Bence alırlar ve bunlar Kaidoya çizik atamamışlardı
bence Katakuri bunları kısa süredde alır Luffy biraz zorlanır ama genede alırKidd + Apoo + Hawkins + Killer ve bunlarin eksiksiz tayfaları Luffy + Katakuriyi alabilir mi? Bence alırlar ve bunlar Kaidoya çizik atamamışlardı
BM nin en zayıf yonkou olduğunu söylüyorlar katılmıyorum(kaidoyu görmedim ama bence en zayıf yinede kaido) Kaido sadece ölmüyor yenilgi tadıyor BM kaç defa yenildiki bu güne kadarBen bu ikisinin BM'ı bile indirebileceğini düşünmüyorum. Zorlarlar hiç zarar veremezler demek olmaz ama kazanamazlar. Luffy-Katakuri-Doff olsa eşit şans verirdim