İmkansız!
Roger döneminde bile Yonkou bu kadın ki kitabeyi kapıp kaçmış bildiğimiz. Çarpışmamış kadınla demek ki her baba yiğidin harcı değil. Yorumlarda BM olsa yenerlerdi falan diyenleri gördüm ondan bile dedim yoksa BM bencede Kaido'dan zayıf değildir. Kadın çiğ çiğ insan yiyor la Kaido bu kadar korkunç değildirBM nin en zayıf yonkou olduğunu söylüyorlar katılmıyorum(kaidoyu görmedim ama bence en zayıf yinede kaido) Kaido sadece ölmüyor yenilgi tadıyor BM kaç defa yenildiki bu güne kadar
Haklısın ve bence Luffy+Katakuri BM yı yener(dolayısıyla kaidoyuda)Roger döneminde bile Yonkou bu kadın ki kitabeyi kapıp kaçmış bildiğimiz. Çarpışmamış kadınla demek ki her baba yiğidin harcı değil. Yorumlarda BM olsa yenerlerdi falan diyenleri gördüm ondan bile dedim yoksa BM bencede Kaido'dan zayıf değildir. Kadın çiğ çiğ insan yiyor la Kaido bu kadar korkunç değildir
Edit: Şimdi bu yorumdan Roger'i yenerdi çıkaranlar olur taşlarlar adamı demek istediğim kazanırken çok şeyde kaybedebileceği bir düşman olarak görmüş ki savaşmamış adam
Kaido yu bilmiyor olabiliriz ama diğerlerini biliyoruz size yeterince güçlü gelmedilermiKaidonun güçlü olduğu gerçeği dışında hiç bişi bilmiyoruz ki? Bir çıkarım yapmak imkansız. Ama tahminen o da yetmez.
Bu ikisi Big Mom'ı da Kaido'yu da yenemezler. Bir amiral alabilecekleri bile şüpheliHaklısın ve bence Luffy+Katakuri BM yı yener(dolayısıyla kaidoyuda)
Roger konusunu açmadın farzediyorum şimdi gelip saçmalayacaklar