Garp'ın benim için karşılığı.
Üzüldüm.Garp'ın benim için karşılığı.
Adam Luffy'den dayak yedi Ace kurtulsun diye.Yapacağı maks iyiliği yaptı daha nabacak?Ace olmasa Akainu, Luffy'i delerken izleyen dede gibi dede dimi. Tarihin unutmayacağı kesin. Kimi iyi anar kimi kötü.
Gücünün hakkını verilir o ayrı. Ama benim gözümde tamamen aşağılarda olan bir dede.
Erken zamanları bu ikilinin. Çaylaklık zamanları kısacası. Wb, Xebec, Roger, Garp gibilerin tam ortalığı titrettiği zamanlar. İşin içinde Wb ihaneti de varsa, gayet mantıklı.Ben artık emin oldum. Bu ve Roger
2vs4 yaptılar.
Kaido ve Mom etkisiz eleman
Oğlu parasını vermeden köprüden geçemez. "Gazatayı aç da Sabo ölmüş mü bakalım" reis az ötede oynasın.Daha büyüğü yok. Onu geçecek tek kişi oğlu.
Sabo fevri davranıp yakalandıysa adam ne yapsın. Oraya 2 Amirale kafa atsınlar diye yollammadılar heralde.Oğlu parasını vermeden köprüden geçemez. "Gazatayı aç da Sabo ölmüş mü bakalım" reis az ötede oynasın.
İcraatını görene kadar Dragon'a kıl olma kararı almıştım bir iki yıl önce. Yoksa yazdığın şeyleri daha detaylıca yazmışlığımız vardır. Zamanı gelince gene yazarız.Sabo fevri davranıp yakalandıysa adam ne yapsın. Oraya 2 Amirale kafa atsınlar diye yollammadılar heralde.
Dragon kadar fedakâr kaç karakter var yahu ? One Pieceteki karakterlerin çoğunun hedefi sadece kendine yararı olan şeyler. Herkesin kendi maceraları var.. ve ada odak kendileri ve kendi emrindeki adamların çıkarları, Dragon kendi hayatını bir kenara koymuş diğerleri için.. oğluna babalık yapamamış çok mu...
Ohoo böyle olmaz, icraati görmeden güvenmek lazım, yiğitlikten sonra herkes yiğidin arkasında saf durur. Mesele onu yiğitliğini yapmadan, yapabileceklerini bilmek..İcraatını görene kadar Dragon'a kıl olma kararı almıştım bir iki yıl önce. Yoksa yazdığın şeyleri daha detaylıca yazmışlığımız vardır. Zamanı gelince gene yazarız.
Gücünden şüphem olduğunu kim söyledi? Boş beleş gücü ne yapayım ama artık icraat lazım.Ohoo böyle olmaz, icraati görmeden güvenmek lazım, yiğitlikten sonra herkes yiğidin arkasında saf durur. Mesele onu yiğitliğini yapmadan, yapabileceklerini bilmek..
Tee logutown'da görünen adam hala kağıt üzerinde çok güçlü icraatleri görülmeyince fanları sıkıyor tabi