Güç demedim ki la ben.. yiğitlik dedim.. Dragon'un başardıkları, fedakarlıkları, beklediği en kilit nokta ve planı..Gücünden şüphem olduğunu kim söyledi? Boş beleş gücü ne yapayım ama artık icraat lazım.
Güç demedim ki la ben.. yiğitlik dedim.. Dragon'un başardıkları, fedakarlıkları, beklediği en kilit nokta ve planı..Gücünden şüphem olduğunu kim söyledi? Boş beleş gücü ne yapayım ama artık icraat lazım.
Güç demedim ki la ben.. yiğitlik dedim.. Dragon'un başardıkları, fedakarlıkları, beklediği en kilit nokta ve planı..
Yiğitlik mevzusuna pek girmeyelim de gerisini göreceğiz artık.Güç demedim ki la ben.. yiğitlik dedim.. Dragon'un başardıkları, fedakarlıkları, beklediği en kilit nokta ve planı..
Benim için seçenekler şunlar;Seç birini
- Yiğitlik
- Dragon
![]()
Aileye bir yüz karası lazımdı onu da Dragon karşılamış. Sebeplerini çok anlattık var onunla ilgili konularda. Olmayan kaşına tükürsünler onunBenim için seçenekler şunlar;
* Monkey Ailesinin adamlığı
* Geriye kalan Op evrenindeki tüm karakterlerin adamlığının toplamı
(Dragon haterlığın hiç gözümden kaçmıyor sebebi ney peki ?)
Sen yoksan hemen gidiyorumAileye bir yüz karası lazımdı onu da Dragon karşılamış. Sebeplerini çok anlattık var onunla ilgili konularda. Olmayan kaşına tükürsünler onunLütfen bu konuda Dragonu daha fazla anmayalım. Garpın da itibarını düşürüyor herif. Kendi konusuna git oradan devam et
![]()
Pelerinde meyve çıkarsa, op'taki sayılı zeki karakterlerin arasındadır reis. Verin eşyalarınıza meyve, en güçlü olun + yüzme yetinizi kaybetmeyin.Biat edin abi şu adama.
Allam nolur meyve çıkmasın.