Duyduğun en baba şeyi söylüyorum mf Garp mf Wb'den güçlüydü. Ki zaten öyleydi yani.Konu Garp olunca oluyor öyle şeyler, neler neler duyduk![]()
Bu wbcinin abarti olarak gördüğü şey bu ha gençler aklınıza başka bir şey gelmesin.
Duyduğun en baba şeyi söylüyorum mf Garp mf Wb'den güçlüydü. Ki zaten öyleydi yani.Konu Garp olunca oluyor öyle şeyler, neler neler duyduk![]()
Herifin iç kanamadan ölüp gitmesine ramak kalmışken 2 gram falan ne anlatıyon la sen?Harbi komedisiniz ya adamdan 2 gram kan çıktı çıkmadı ne ölmesi, ne yaşıyorsunuz anlam veremiyorum.
Senin düşüncen bunlar öyle bir şey yok.Duyduğun en baba şeyi söylüyorum mf Garp mf Wb'den güçlüydü. Ki zaten öyleydi yani.
Bu wbcinin abarti olarak gördüğü şey bu ha gençler aklınıza başka bir şey gelmesin.
Luffy vurduğunda kan kaybından ölüydu Garp, git sahneye bakHerifin iç kanamadan ölüp gitmesine ramak kalmışken 2 gram falan ne anlatıyon la sen?![]()
Evet onu diyom bide bana kızıyo.Herifin iç kanamadan ölüp gitmesine ramak kalmışken 2 gram falan ne anlatıyon la sen?![]()
Devamındaki cümle benim düşüncem onu genel kanı diye yazdım örnek verirken.Senin düşüncen bunlar öyle bir şey yok.
Sitenin yarısı bile Garp'ın Marco'ya tek attığını düşünüyor nasıl duyduğum en büyük şey WB'nin Mf halinden güçlüdür olabilirDevamındaki cümle benim düşüncem onu genel kanı diye yazdım örnek verirken.
Atmadı mı tek?Sitenin yarısı bile Garp'ın Marco'ya tek attığını düşünüyor nasıl duyduğum en büyük şey WB'nin Mf halinden güçlüdür olabilir
Konu Garp olunca şirazesi kayıyor çoğu kişinin ve ortada şimdiye kadar gösterilen bir şey yok.
Yapma gözünü sevim ya, şaka mı yapıyorsun.Atmadı mı tek?
Attı.Atmadı mı tek?