ortada gösterilebilecek bir dövüş yok ki adam yumruğu ile tek atarBir kereceğine de olsa şu adamın doğru düzgün bir dövüşünü göster bize be adam.
ortada gösterilebilecek bir dövüş yok ki adam yumruğu ile tek atarBir kereceğine de olsa şu adamın doğru düzgün bir dövüşünü göster bize be adam.
Tenezzül etmez...Tek yumruk ile yüz bin tane Rosinante'yi yok eder.
Umarım eski topraklardan kalan herkes ölür. Hani bu serideki ölümler seriyi başka bir noktaya taşıdığı için tek ümidim bu kaldı. Ray, Garp, Kong, BM, Kaido, Akainu bir de esantiyon olarak Law ölsün de seriyi iyi hatırlayalım :/Oda bu adamı öldürmezse büyük ayıp eder.
fanları bugün neden coşmuş, çincao dan hallice rakip mi bulmuş .
ağlamıyordum ki, gaap fanları ağlamasın diye uyarıyordum. vanoya gelse kaydoya bi vursa kaydoyu tekler, darbenin rüzgarıyla momu tekler osursa kınları tekler vanoyu yok ederdi. serideki açık ara en güçlü karakter beklentisi içerisinde olanları ayıktırmak istedim.Az öte de ağlayabilirsiniz.
Yaşlandı eskisi gibi güçlü değildir. Ama tamamen güçsüz olduğunu söyleyip sallamak saçmalık bence. Donanma kahramanı olan adam bari abartılıyor denmesin.ağlamıyordum ki, gaap fanları ağlamasın diye uyarıyordum. vanoya gelse kaydoya bi vursa kaydoyu tekler, darbenin rüzgarıyla momu tekler osursa kınları tekler vanoyu yok ederdi. serideki açık ara en güçlü karakter beklentisi içerisinde olanları ayıktırmak istedim.
xebec olayı tam bir kapalı kutu.
gaapa güçsüz diyen kim, ben miyim? herhalde sana göre gaap zirvesinde olsa vanoya gelse tek yumrukta kaydoyu yenmesi, yumruğun rüzgarıyla momu yenmesi, osurarak kınları alması falan normal.Yaşlandı eskisi gibi güçlü değildir. Ama tamamen güçsüz olduğunu söyleyip sallamak saçmalık bence. Donanma kahramanı olan adam bari abartılıyor denmesin.