Bana da priminde haki konusunda ilk 3 vardır gibi geliyorOda'nın yarattığı en iyi karakterlerden biri ve tahminimce hakinin ulaşabileceği son seviye.Roger ve Wb(ki meyvesi var) bile ekstra olarak silah kullanırken bu adam çıplak elle dövüşüyor.
Bana da priminde haki konusunda ilk 3 vardır gibi geliyorOda'nın yarattığı en iyi karakterlerden biri ve tahminimce hakinin ulaşabileceği son seviye.Roger ve Wb(ki meyvesi var) bile ekstra olarak silah kullanırken bu adam çıplak elle dövüşüyor.
Adam çıplak elle olaya dalıyor var mı böyle bir şey.Oda'nın yarattığı en iyi karakterlerden biri ve tahminimce hakinin ulaşabileceği son seviye.Roger ve Wb(ki meyvesi var) bile ekstra olarak silah kullanırken bu adam çıplak elle dövüşüyor.
Hayır tokatladığı adamlarda sıradan değilAdam çıplak elle olaya dalıyor var mı böyle bir şey.
Milletin kılıcında kan olur. Bu adamın yumrukları kırmızı boyanmış.
Emeğine saygım fikrine katılmamla birleşti bu mesaj gözümde çok özel bir konuma yükseldi.KARAKTERSİZ
Eyvallah Roshi reyiz. Sonuçta Garp bunları hakediyor muhahahahaEmeğine saygım fikrine katılmamla birleşti bu mesaj gözümde çok özel bir konuma yükseldi.
Roger'ı tokatlamış, WB'yi tokatlamış, Rocks'ı Roger ile birlikte tokatlamış bu demek oluyor ki Xebec, Big Mom ve Kaido'yu da tokatlamış o arada başka kimleri tokatlamıştır bilmiyorum ama adam büyük Tokatçı.Hayır tokatladığı adamlarda sıradan değil
Tokatladığı adamların çoğu da amacına ulaşmış, veyahut yüksek yerlere gelmiş.Roger'ı tokatlamış, WB'yi tokatlamış, Rocks'ı Roger ile birlikte tokatlamış bu demek oluyor ki Xebec, Big Mom ve Kaido'yu da tokatlamış o arada başka kimleri tokatlamıştır bilmiyorum ama adam büyük Tokatçı.
Ne seviyeli kılıç, ne en iyi meyve ne de başka bir şey. O ve yumrukları var. Millet olaya balyozla bisento ile kılıçla dalar , Garp olaya yumruğu ile dalar. Var mı daha yiğit biri?