Varsa kusurumuz affola bilemedik be pıçakcı reis sen affet çarmıhlama bizi. Hain şedöcü, Garp'da biliyormuş içini şedöcünün.Söyledik kardeş biz bunları !!!! Kulaklarınızı tikadiniz.Biz hain Şedö ile savaşırken siz taraftınız !!!
Neyse sakinim.
Varsa kusurumuz affola bilemedik be pıçakcı reis sen affet çarmıhlama bizi. Hain şedöcü, Garp'da biliyormuş içini şedöcünün.Söyledik kardeş biz bunları !!!! Kulaklarınızı tikadiniz.Biz hain Şedö ile savaşırken siz taraftınız !!!
Neyse sakinim.
Mantıklı geldi. Nedense benim aklıma direk Akainuya dalar gibi bi durum geldi. Çünkü saldırmak istiyordu zaten... Ama Shanksı da bir şekilde olaya dahil etmesi lazımdı yandan yürüye yürüye geleceğine böyle gelmesi lazımdı...Bir şeyi feda etmiş olmuyor. Akainu'yu durduracak sadece. Ne alakası var? Ayrıca torunu korsan olduğu için yardım etmiyor. Koby korsan mı? Öğrencisi.
İşte Shanks'ı yüceltmek uğruna Garp'a zarar vermiş oldu. Tabii Oda Bey bunu da bizim kadar düşünmemiştir. O, ne kadar muhteşem, ne kadar duygusal sahneler çizdiğini düşünüyordur.Mantıklı geldi. Nedense benim aklıma direk Akainuya dalar gibi bi durum geldi. Çünkü saldırmak istiyordu zaten... Ama Shanksı da bir şekilde olaya dahil etmesi lazımdı yandan yürüye yürüye geleceğine böyle gelmesi lazımdı...
Ahahahhahaha garp hafiften bi kamer gençe benzemiyor mu kemfmcmsmsmsmSöyledik kardeş biz bunları !!!! Kulaklarınızı tikadiniz.Biz hain Şedö ile savaşırken siz taraftınız !!!
Neyse sakinim.
Shanks'ı kasmayı tercih etti mangaka. Bence de rezalet bir durumdu bu.Marineford Savaşı'nda, en azından Koby'yi korusaydı en sevdiğim karakterlerden birisi olacaktı. Keşke Akainu'nun, Koby'ye saldırdığı ve Shanks'ın savunduğu sahne hiç yaşanmasaydı. :/
Gammazcıların konusunu karıştırdın sanırım .....Ciddi ciddi gammaz çıkacak galiba.