Garp’ın gücünü ben Roger’ın bir tık altı sanıyordum ama yanındaymış. Ama hala sevmiyorum.
Bu en güçlü ünvanına çok takılıyorsunuz. Garp'ın Roger'dan sonra piyasalardan çekilmiş olma ihtimali de yok değil. Yani Roger'ın gidişiyle Garp da eskisi gibi hareketli bir dönem geçirmemiş gibi duruyor. Diğer taraftan hep WB'nin ünvanı bahane gösterilerek WB'nin sanki çok da zorlanmadan Garp'ı yenebileceği ima ediliyordu. Bunun aksi çok net ortaya çıktı işte.Son zamanlardaki Garp hayranlığını yıllarca forumlarda belirli bir kesim tarafından ezilmesine bağlıyorum. "Aa bakın böyleymiş," diyorlar kendilerince, ama aslında ortada bir şey yok.
Garp bu sayıdan önce de zirve karakterlerdendi, ama maşallah şimdi Kaido ve Linlin sololuyor, rahatça >WB, >Roger deniyor. Sanki Garp yaşıyorken en güçlü unvanı başkasında değildi ya da Roger'a karşı müzmin mağlup değildi.
Ellerinde mezura da yok lan bunların.
Pek çok şey ima ediliyor, imalara bakma pek. Garp zaten Roger-WB dengi birisiydi bu sayıdan önce de bu da bir şeyi değiştirmedi.Bu en güçlü ünvanına çok takılıyorsunuz. Garp'ın Roger'dan sonra piyasalardan çekilmiş olma ihtimali de yok değil. Yani Roger'ın gidişiyle Garp da eskisi gibi hareketli bir dönem geçirmemiş gibi duruyor. Diğer taraftan hep WB'nin ünvanı bahane gösterilerek WB'nin sanki çok da zorlanmadan Garp'ı yenebileceği ima ediliyordu. Bunun aksi çok net ortaya çıktı işte.
+1 ne halt ettiği belli değil.Hiç sevmem kendilerini. Bir şey emanet etmek isteyeceğim son insan bile olamaz.
Güçlü ama basiretsiz birisi. Wano'da torununun başı belada bakalım ne yapacak. Rocks dönecek diye gülmekle olmuyor.Koby donut olmak üzereyken neredeydin önce onu açıkla be adam?! Bir kutsal ejder kadar kıymeti yok muydu elinde büyüyen öğrencinin?!?!
Ace i takmadı? Coby kim yav .sKoby donut olmak üzereyken neredeydin önce onu açıkla be adam?! Bir kutsal ejder kadar kıymeti yok muydu elinde büyüyen öğrencinin?!?!
Bu konuda Ace öne sürülünce "teröristti yav o niye korusun denizci adam onu xd" deniliyor genelde. O yüzden onu söyleme gereği duymadım.Ace i takmadı? Coby kim yav .s
Aynı hatayı tekrar yapmaz galiba. Luffy'yi canı pahasına koruyacaktır diye düşünüyorum. Bir nebze affettirir kendini. Zaten Ace öz torunu olsa büyük ihtimalle görev adamı ayaklarına yatmadan bir şekilde onu da kurtarırdı.Güçlü ama basiretsiz birisi. Wano'da torununun başı belada bakalım ne yapacak. Rocks dönecek diye gülmekle olmuyor.