Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Monkey D. Garp

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 363 81.8%
  • Sevmem

Kullanılan: 81 18.2%

• Kullanılan toplam oy
    444
Gorev duygusu tasiyan adama duygusallik ters oldugu icin boyle seyler yapmistir. Alttan alinabilir. Soyle dusunun bir tetikcinin gorevi nedir? O gorevi yapmaktir. Karsisina cikan engeller ne olursa olsun(aileside olsa dahi) o engelleri kaldiracaktir. Pek iyi ornek veremedim ama...

Ace i takmadı? Coby kim yav .s
Bu konuda Ace öne sürülünce "teröristti yav o niye korusun denizci adam onu xd" deniliyor genelde. O yüzden onu söyleme gereği duymadım. :D

Güçlü ama basiretsiz birisi. Wano'da torununun başı belada bakalım ne yapacak. Rocks dönecek diye gülmekle olmuyor.
Aynı hatayı tekrar yapmaz galiba. Luffy'yi canı pahasına koruyacaktır diye düşünüyorum. Bir nebze affettirir kendini. Zaten Ace öz torunu olsa büyük ihtimalle görev adamı ayaklarına yatmadan bir şekilde onu da kurtarırdı.

Bu konuda Ace öne sürülünce "teröristti yav o niye korusun denizci adam onu xd" deniliyor genelde. O yüzden onu söyleme gereği duymadım. :D

Aynı hatayı tekrar yapmaz galiba. Luffy'yi canı pahasına koruyacaktır diye düşünüyorum. Bir nebze affettirir kendini. Zaten Ace öz torunu olsa büyük ihtimalle görev adamı ayaklarına yatmadan bir şekilde onu da kurtarırdı.
Umarım Luffy de gözü önünde gebertilir o zaman..

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık