Cevap verdiğini görmemişim. Geç döndüğüm için kusuruma bakma.Ne konuda suçlu ?
Denizci olmak yeterince büyük bir suç değil mi? Law'ın adasına olanların, Ohara'ya olanların, Kutsal Ejderler'in yaptıklarının günahı kimlerin ellerinde?
Cevap verdiğini görmemişim. Geç döndüğüm için kusuruma bakma.Ne konuda suçlu ?
Ne kusuru estağfuruze.Hükümet suçlu diye askere kızmak biraz... ne bileyim değişik geliyor bana.Emir kulu onlar.Akainu nun gücünü sorgulamayız ama hükümet resmen köpek çekti sen kimsin dedi.Ne yapabildi ? Bir şey yapamaz 1000 kişi feda ederler ama öldürürler onu.Garp hedef adamı.Gözüne kestirdiklerine saldırmış hep.Bunu yapan ve yapa bilen tek denizci de bu.Ayrıcana denizci olmak da hükümet adamı olmak da suç falan değildir.Devlet her zaman var olmalı düzeni sağlamalı.Op de de düzen var.İnsanlar memnun.Bak bize %51 memnun.Sen değilsindir ben değilimdir ama memnun sayısı fazla.Böyle düşün.Devlet sonuçta düzeni oluşturmuş ve bunu koruyan bir gücü var.Herkes luffy ve tayfası değil ki korsancılık oynasın.Gerçek mana da BB gibi insanların sayısının arttığını düşün.Denizciler olmasa kim durduracaktı bunları.Cevap verdiğini görmemişim. Geç döndüğüm için kusuruma bakma.
Denizci olmak yeterince büyük bir suç değil mi? Law'ın adasına olanların, Ohara'ya olanların, Kutsal Ejderler'in yaptıklarının günahı kimlerin ellerinde?
Coby Orada yanlış yaptı. Savaş alanında komutanı zor duruma soktu.Marineford’da sağlam bir duruş sergilemiştir.
Ödülü 550m olmuş bir korsanı korusaydı gözümden düşerdi.
Garp’ın kötüleneceği bir tarafı varsa o da sakazuki coby’ye saldırırken bir şey yapmamasıydı.
Garp orda coby’yi korusa kimse aşırı tepki vermezdi. Coby yanlış yaptı veya doğru yaptı farketmez yardım etmek yine garp’ın elinde.Coby Orada yanlış yaptı. Savaş alanında komutanı zor duruma soktu.
Psikolojik olarak hak vermek lazım, Garp’ın ışınlanacak hali yok. Garp'ın en büyük hatası Mf'ye gelmesidir. Gelirsen sakal bıyık olayını yaşarsın, iki tarafa da yaranamazsın.Garp orda coby’yi korusa kimse aşırı tepki vermezdi. Coby yanlış yaptı veya doğru yaptı farketmez yardım etmek yine garp’ın elinde.
Sonuçta komutana karşı geldi diye garp onu ölüme terk etmesi tatmin edici bir durum değil bence.
Tabi orası öyle. Savaşa gelip ağlayıp geri gitti.Psikolojik olarak hak vermek lazım, Garp’ın ışınlanacak hali yok. Garp'ın en büyük hatası Mf'ye gelmesidir. Gelirsen sakal bıyık olayını yaşarsın, iki tarafa da yaranamazsın.
Rütbeli kişiler istediği zaman çekip gidebiliyor. Aokiji gidip, denizcilerin en büyük düşmanlarından birinin tayfasına katılınca, 1000 kişi falan peşinden gitmedi mesela.Ne kusuru estağfuruze.Hükümet suçlu diye askere kızmak biraz... ne bileyim değişik geliyor bana.Emir kulu onlar.Akainu nun gücünü sorgulamayız ama hükümet resmen köpek çekti sen kimsin dedi.Ne yapabildi ? Bir şey yapamaz 1000 kişi feda ederler ama öldürürler onu.Garp hedef adamı.Gözüne kestirdiklerine saldırmış hep.Bunu yapan ve yapa bilen tek denizci de bu.Ayrıcana denizci olmak da hükümet adamı olmak da suç falan değildir.Devlet her zaman var olmalı düzeni sağlamalı.Op de de düzen var.İnsanlar memnun.Bak bize %51 memnun.Sen değilsindir ben değilimdir ama memnun sayısı fazla.Böyle düşün.Devlet sonuçta düzeni oluşturmuş ve bunu koruyan bir gücü var.Herkes luffy ve tayfası değil ki korsancılık oynasın.Gerçek mana da BB gibi insanların sayısının arttığını düşün.Denizciler olmasa kim durduracaktı bunları.
Yeni dünya da düzen farklı.Sonuçta orası korsan cenneti ve oraya giden bunu göze alıyor.Devlette asırlarca buna göre yatırım yapmış düzen oluşturmuş.
Şu seri de ki doğru dürüst 3-5 karakterden bir tanesi garp.Millet o kadar saçma şeylerden sallıyor ki boş boş bakıyorum ''neden ne alaka'' diye Neysem böyle işte
Haterları ağlasınKarakterin hasıdır her zaman yanındayız.