Ayıp olmasın diye dövüşe katıldıysa...
Ben varsayım olarak esprisine attım ama sen muhtemelen karşılaşmanın şu attığın gibi yaşandığına inanıyorsun. Doğru mu?
Bu savaştan bi panel ne kadar süre böyle savaştılar veya savaştılarmı bilemeyiz ama roger ve garp burda gözüktüğü gibi 4 ünün üstüne saldırmaya koşuyor bunu inkar edemeyiz mangadan alınan panel bu.Ben varsayım olarak esprisine attım ama sen muhtemelen karşılaşmanın şu attığın gibi yaşandığına inanıyorsun. Doğru mu?
Yok şundan dedim BM herhangi bir sürtüşme olmadan meyve peşine düşmüştü. Hatta Rocks tayfası adaya geldiğinde bir şeyi bulmak üzere atışıyordu. Muhtelen hepsi adaya dağıldı. Başka türlü o kadar güçlü adama rağmen Roger ve Garp'ın böyle bir aksiyon almasına imkan vermiyorum eğer Xebec çok güçsüz değilse.Bu savaştan bi panel ne kadar süre böyle savaştılar veya savaştılarmı bilemeyiz ama roger ve garp burda gözüktüğü gibi 4 ünün üstüne saldırmaya koşuyor bunu inkar edemeyiz mangadan alınan panel bu.
Ama amacım wakeup to reality espirisi yapmaktı.
Ustam o panel savaştan ama :/ bak ben sana 2v4 attılar demiyorum ama 2v4 kısa bi süre sürtüşme olabilir ordaki kaıdo zaten odenle savaşan halinden bile daha zayıf bigmom bilinmiyor ha zaten savaşın sonunda garp baya yaralıydı ağır kan revan içindeydi heryeri 2v4 olmuştur xebecler üstün gelmiştir belki rogerla garp öyle aksiyon almaktan çekinecek adamlar değiller.Yok şundan dedim BM herhangi bir sürtüşme olmadan meyve peşine düşmüştü. Hatta Rocks tayfası adaya geldiğinde bir şeyi bulmak üzere atışıyordu. Muhtelen hepsi adaya dağıldı. Başka türlü o kadar güçlü adama rağmen Roger ve Garp'ın böyle bir aksiyon almasına imkan vermiyorum eğer Xebec çok güçsüz değilse.
Olur öyle paneller.Ustam o panel savaştan ama :/ bak ben sana 2v4 attılar demiyorum ama 2v4 kısa bi süre sürtüşme olabilir ordaki kaıdo zaten odenle savaşan halinden bile daha zayıf bigmom bilinmiyor ha zaten savaşın sonunda garp baya yaralıydı ağır kan revan içindeydi heryeri 2v4 olmuştur xebecler üstün gelmiştir belki rogerla garp öyle aksiyon almaktan çekinecek adamlar değiller.
Ustam sıluet paneli değil ordaki panel aksini görmeden itiraz edemeyiz xebec dışı hepsinin yüzü biliniyor ve direk savaşta çizilmiş sonuç olarak.Olur öyle paneller.
Shanks ve Wb de biliniyor attığımda. Tayfaya dair bir görünüm bence.Ustam sıluet paneli değil ordaki panel aksini görmeden itiraz edemeyiz xebec dışı hepsinin yüzü biliniyor ve direk savaşta çizilmiş sonuç olarak.
Yani düz karakter resmi ile savaştan panel atmak farkeder bence aksinide görebiliriz tabiki ama attığım paneldeki 2v4 ü atmaya çekinecek adamlar değil garp ve roger.Shanks ve Wb de biliniyor attığımda. Tayfaya dair bir görünüm bence.