Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Monkey D. Garp

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 364 81.8%
  • Sevmem

Kullanılan: 81 18.2%

• Kullanılan toplam oy
    445
10 dk sonra; Roger kanka gel 2v1 Xebec’e girelim
Yav ben seninle daha fazla tartışamayacağım panel panel dediklerini çürütüyorum sen bana cevap olarak alakasız kendi hayalindeki One Piece'i anlatıyorsun.

En güçlü yaratık ünvanı almış ama yendiği en güçlü adam Oden onuda hile ile yenmiş. Usta Kaido'nun ne kadar overrated olduğuna dair konu ne zaman gelir? @ch3rlo

Son düzenleme:
Yav ben seninle daha fazla tartışamayacağım panel panel dediklerini çürütüyorum sen bana cevap olarak alakasız kendi hayalindeki One Piece'i anlatıyorsun.

En güçlü yaratık ünvanı almış ama yendiği en güçlü adam Oden onuda hile ile yenmiş. Usta Kaido'nun ne kadar overrated olduğuna dair konu ne zaman gelir? @ch3rlo
20 sene Wano'da oturmuş yendiği bir tane güçlü karakter yok o sürede neyine en güçlü ünvanı vermişler cidden buna. Oda'nın klasik yeni tanıtılan düşmanı abartma hareketleri.

Son düzenleme:
Benim dediğim şey mangada gösterilen panel dostum sengokunun god valleyi denizcilere anlattığı kısıma bakabilirsin ben 2v4 ful attılar demıyorum ama bi süre 2v4 yaşanmış gibi duruyor o panelde garpla roger godvalley mvp leri çıkıcak zaten o ikili 2v1 atma olayı tamamen fan uydurması
Garp+Denizciler+Roger+Roger Korsanları(Rayleigh,Gaban)+Kutsal Şövalyeler(Garling)+Saturn vs Sadece Rocks korsanları. Bir tarafta 2-3 tane Yonko+ adam varken diğer tarafta 4-5 tane var. 2v4 olmasını imkanı yok. Rocks'la 1v2 atmışlar. Buna fan uydurması demek o kadar saçma ki. Diğerleri ne yaptı oturdu dövüşü mü izledi? :D

Kaido hakkında bunu diyeceğimi düşünmezdim ama cidden öyle gibi ya :hhh:

Onigashima'nın damında sıra dayağına çektiği kaptanları ve kınları galibiyetten saymazsak tabi.

Adamlara bak, ömründe yaptığını gördüğümüz iki dövüşten biri Chinjao, diğeri Karasakal tayfası olan Garp’ı en güçlü gibi lanse ediyorlar, tek başına bütün adayla vs. atan, ölümsüz, en güçlü yaratık olan, rocks zamanından beri aktif korsanlık yapmış, Oden’e tek atıp Luffy’i öldüren, bunları yaparken aynı zamanda adayı da sırtlayan Kaidou’ya ömründe tek icraatı Oden galibiyeti diyorlar. İlginç :hoo:

Garp+Denizciler+Roger+Roger Korsanları(Rayleigh,Gaban)+Kutsal Şövalyeler(Garling)+Saturn vs Sadece Rocks korsanları. Bir tarafta 2-3 tane Yonko+ adam varken diğer tarafta 4-5 tane var. 2v4 olmasını imkanı yok. Rocks'la 1v2 atmışlar. Buna fan uydurması demek o kadar saçma ki. Diğerleri ne yaptı oturdu dövüşü mü izledi? :D
saydığın isimlerden hangileri aktif dövüşe KATILDI bana söylesene 2v1 fan uydurması sizin hayal gücünüz sengokunun anlatıığıa kısımda gözüken panel gerçek ama mangada geçıyor xebec ekibinden sadece bildiğimiz 9 as isim var geri kalan ekiptende belli seviyede kişiler çıkabilir dünyanın en güçlü korsan ekibi sonuçta hayal gücünüzü kullanıp yorumlamayın şu seriyi

Adamlara bak, ömründe yaptığını gördüğümüz iki dövüşten biri Chinjao, diğeri Karasakal tayfası olan Garp’ı en güçlü gibi lanse ediyorlar, tek başına bütün adayla vs. atan, ölümsüz, en güçlü yaratık olan, rocks zamanından beri aktif korsanlık yapmış, Oden’e tek atıp Luffy’i öldüren, bunları yaparken aynı zamanda adayı da sırtlayan Kaidou’ya ömründe tek icraatı Oden galibiyeti diyorlar. İlginç :hoo:
oden e tekmi atmış SEĞPOGOĞSEOGHMOSEM oden ağlattı kaıdoyu travma bıraktı adeta odenin kılıcını görünce korkuyorla herif onun dışı adada dövüştükleri sağ kol altı ağırlıkl kişiler ve yanında bigmomda savaşıyor adayı taşıması meyve gücünden kaynaklı kaıdouyu ne kadar etkiliyordur bilinmez övülmesi gereken herifi gereksiz abartıyosunuz bizede olduğu seviyeyi hatırlatmak kalıyor chınjao shiki wb roger gibi isimlerle karşı karşıya gelmiş bizim bildiğimiz kadarı ile garp onun dışında mangayı okursanız tanrı vadisi bile garpın bissürü kahramanlık hikayelerinden biri diye geçıyor kaıdonun çer çöp kızıl aramakiye dokumamayan kızıl kınları dövüp bigmom la beraber meyve uyanışı açmamış law kid birde g4 luffye karşı savaşması onu top tierde bulunan kimsenin önüne koymuyor

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık