Garp'ın yediğini gördüğümüz saldırıları sayıyorlar. Bir kılıç bir yumruk diye. Bunları adam 1 bölüm bile sürmeyen savaşta yiyor. Savaş sonu kaç atak yediğinin sayısı verilmemiş. Savaş sonu ne kadar atak yediği sayılan tek isim WB zaten.aga bu muhabbet ne bilmiyorum ama one piece de çoğu şey off-screen oluyor. Atıyorum doffy-croco dövüşü sırasında hala aksiyonun içerisinde. Diğer herkesde dövüşmeye devam ediyor. off-screen ama yaşanıyor. Bizde yazarın verdiği bilgiler ile neler olduğunu anlıyoruz. Gördüğümüz şeylerden varsayım yapamayız one piece de. Oda dövüşleri aşırı detaylı çizmektense off-screen yapar genelde bir bilgi verir. Artık hiç uğraşmıyor hatta. Çizmediği dövüş kısımlarını anime dolduruyor. dikkat edin animeye anlarsınız.
Ama WB'nin yediğini gördüğümüz saldırılar bunlar. 30 bölümde yiyor bu kadar atağı. Onda da verilen rakamların yakınından geçmiyor saldırı sayısı. Üstte atak yediği sahneleri attım. 6 tane sayfa var bunun için. Diğerleri dediğin gibi demek ki off-panel sallamasyon ataklar.